Verhuur sociëteit

Opgericht in 1848 is De Hoop de grootste en oudste roeivereniging van Amsterdam en gevestigd in een uniek gebouw aan de Amstel met een weergaloos uitzicht over het water. Zowel de grote als de kleine sociëteit ademen grandeur, stijl maar ook sportiviteit uit. Het terras op het zuidwesten, dat het gebouw aan twee kanten omsluit met een 180 graden panoramazicht over de Amstel, is misschien wel het mooiste terras van Amsterdam.

De Hoop is een prachtige locatie voor evenementen, recepties, seminars, personeelsfeesten, luxe diners, familie- en huwelijksfeesten. Maar ook voor het vieren van een verjaardag of een BBQ. De ruimte is geschikt voor zowel kleine gezelschappen van 25 personen tot grote groepen van 250 personen.

Zaalhuur en catering

Lots of F&B events van Lotte Hinten is de nieuwe horeca-partner van De Hoop. Samen met rechterhand Kim Becker en hun team verzorgen zij  de catering en verhuur van onze sociëteiten aan externe partijen.

Lots (zoals we hen noemen) is opgericht in 2017 en heeft in de afgelopen 5 jaar een schat aan ervaring opgedaan met verschillende evenementen producties, horeca en catering van projecten in o.a. de culturele sector, zoals voor het Kwaku Summer Festival, De Nationale Opera en Ballet, Keti Koti Festival, het Zaantheater, het Vondelpark Openluchttheater en de Uitmarkt. Sinds januari 2020 zijn ze ook te vinden als pachter bij de Amsterdamse Hockey & Bandy Club (AH&BC).

Hoopleden
Voor Hoopleden die de sociëteit af willen huren voor een bijeenkomst, zoals een lunch, diner of feest geldt een speciaal tarief.

 
dsc04295

Contact

Huur van sociéteit inclusief catering
Voor vragen over de mogelijkheden van het huren van een van de sociëteiten en de catering kunt u mailen naar poohed.[antispam].@lots-events.nl en zij nemen direct contact met u op.

Huur van sociëteit of vlot zonder catering
Mocht u gebruik willen maken van een gedeelte van het gebouw, zoals de sociëteit of het vlot, zonder dat er catering aan te pas komt, neem dan contact op met Monique van Schendelen, commissaris club, bulc.[antispam].@karzvdehoop.nl of 06 53 697 606