Verhuur sociëteit

Bent u voor een klein gezelschap op zoek naar een locatie voor een lunch, diner, vergadering of een herdenking? Dan is de sociëteit van De Hoop in deze coronatijd ideaal. Een hoge ruimte met een uitstekende ventilatie. Zowel stijlvol als intiem. Vanwege Covid-19 zijn de verhuurprijzen aangepast. 

K.A.R. & Z.V. ‘De Hoop’
Opgericht in 1848 is De Hoop de grootste en oudste roeivereniging van Amsterdam en gevestigd in een iconisch gebouw aan de Amstel met een weergaloos uitzicht over het water. Zowel de grote als de kleine sociëteit ademen grandeur, stijl maar ook sportiviteit uit. Het terras op het zuidwesten, dat het gebouw aan twee kanten omsluit met een 180 graden panoramazicht over de Amstel, is misschien wel het mooiste terras van Amsterdam. 

De l’espoir
Voor vragen over zaalhuur en catering kunt u contact opnemen met Caroline Sloos-Lissone. Zij is mede-eigenaar van De l’espoir, sinds 2012 de trotse exploitant en cateraar van De Hoop. Contactgegevens: e-mail ofni.[antispam].@delespoir.nl | telefoonnummer 06-13133476. Zie ook voor verdere informate de website www.delespoir.nl..

Hoopleden
Als Hooplid is het vanzelfsprekend eveneens mogelijk om de sociëteit af te huren voor een bijeenkomst, zoals een vergadering, lunch of diner. Voor leden geldt een korting van 50% op het huurtarief.