Verhuur sociëteit

Opgericht in 1848 is De Hoop de grootste en oudste roeivereniging van Amsterdam en gevestigd in een iconisch gebouw aan de Amstel met een weergaloos uitzicht over het water. Zowel de grote als de kleine sociëteit ademen grandeur, stijl maar ook sportiviteit uit. Het terras op het zuidwesten, dat het gebouw aan twee kanten omsluit met een 180 graden panoramazicht over de Amstel, is misschien wel het mooiste terras van Amsterdam.

De Hoop is een prachtige locatie voor uw zakelijke evenementen, stijlvolle recepties, doeltreffende seminars, eigentijdse personeelsfeesten, sfeervolle luxe diners en mooie huwelijksfeesten. De ruimte is geschikt voor zowel kleine gezelschappen van 10 personen tot grote groepen van 250 personen. De Hoop biedt een intieme sfeer, waarin persoonlijke aandacht nooit ontbreekt.

Informatie zaalhuur en catering
Sinds 2012 verzorgen Caroline Sloos-Lissone en Caspar Sloos vanuit De l’espoir de exploitatie en catering van De Hoop. Zij staan voor een eerlijke, creatieve en stijlvolle culinaire verzorging met persoonlijke aandacht. Voor vragen over zaalhuur en catering kunt u een e-mail sturen naar Caroline Sloos-Lissone, ofni.[antispam].@delespoir.nl of bellen naar 0613133476. Zie ook www.delespoir.nl

Na 1 augustus 2022
Caroline en Caspar hebben aangegeven dat ze per 1 augustus 2022 hun werkzame leven een andere richting willen geven. Voor informatie over het huren van de ruimte na 1 augustus kunt u een e-mail sturen naar Monique van Schendelen, commissaris club: bulc.[antispam].@karzvdehoop.nl of bellen naar 0653697606.

Hoopleden
Als Hooplid is het vanzelfsprekend eveneens mogelijk om de sociëteit af te huren voor een bijeenkomst, zoals een lunch, diner of feest. Voor leden geldt een korting van 50% op het huurtarief.