Sociëteit

De Koninklijke Amsterdamsche Roei- en Zeilvereeniging De Hoop is gehuisvest op een schitterende locatie aan de Amstel, midden in Amsterdam. Het verenigingsgebouw is in 2009 geheel gerenoveerd, uitgebreid en gemoderniseerd, waarmee nog meer en betere faciliteiten zijn gerealiseerd. Niet alleen is de sociëteit een belangrijke ontmoetingsplek voor de leden maar bovendien kan de ruimte gehuurd worden door leden en niet-leden.

de-lespoir-23

Grote sociëteit
Elke zaterdag en zondag is het een druk bezochte plaats aan de Amstel, zeker in de zomermaanden waarbij het prachtige zonneterras een uitstekende plek is om bij te komen. In de zomerperiode (van 1 april tot en met 30 september) kan er op 3 avonden (dinsdag, woensdag en donderdag) in de sociëteit of op het terras gegeten worden. Tijdens het winterseizoen zijn er 2 sociëteitsavonden: de dinsdag- en woensdagavond. De pachter zal voor de borrel en maaltijd zorgen. 

Aangepaste openingstijden sociëteit*
Dinsdag 09.00-14.00 uur en vanaf 17.30 uur
Woensdag vanaf 17.30 uur
Vrijdag 09.00- 13.00 uur
Zaterdag 09.00-14.00 uur
Zondag 09.00-14.00 uur
* zie de nieuwsberichten voor actuele openingstijden

Kleine sociëteit

Deze ruimte is bestemd voor leden en kan door leden worden gebruikt indien de grote sociëteit niet beschikbaar is. Daarmee is er voor leden altijd een eigen plek.

Catering en zaalhuur
Sinds 2012 is De l'espoir onze pachter. De l'espoir wordt gerund door Caspar Sloos en Caroline Lissone.Voor vragen over zaalhuur en catering kunt u contact opnemen met Caroline. Stuur een e-mail naar ofni.[antispam].@delespoir.nl, bel 06-13133476 of neem een kijkje op www.delespoir.nl. Zie ook Verhuur sociëteit.

Indien u als Hoop-lid de sociëteit wilt afhuren voor het geven van een lunch/diner/feest, dan geldt een korting van 50% op het normale huurtarief. 

Nieuws sociëteit

Lots of F&B Events, pachter vanaf 1/8

Welkom aan Lots of F&B Events, onze nieuwe horeca-partner | vanaf begin augustus.  Met trots kondigen we aan dat na een zorgvuldig traject onze horeca-keuze is gevallen op Lots of F&B Events van Lotte Hinten. Vanaf begin augustus zal zij, met rec... Lees meer

             

                Naar nieuwsoverzicht

 
014
 
de-lespoir-25