Sociëteit

De Koninklijke Amsterdamsche Roei- en Zeilvereeniging De Hoop is gehuisvest op een schitterende locatie aan de Amstel, midden in Amsterdam. Het verenigingsgebouw is in 2009 geheel gerenoveerd, uitgebreid en gemoderniseerd, waarmee nog meer en betere faciliteiten zijn gerealiseerd. Niet alleen is de sociëteit een belangrijke ontmoetingsplek voor de leden maar bovendien kan de ruimte gehuurd worden door leden en niet-leden.

terras-de-hoop

Grote sociëteit

Elke zaterdag en zondag is de sociëteit een druk bezochte plaats aan de Amstel, zeker in de zomermaanden waarbij het prachtige zonneterras een uitstekende plek is om bij te komen. Op de 2 clubavonden (dinsdag en woensdag) kan in de sociëteit of op het terras gegeten worden. De pachter zal voor de borrel en maaltijd zorgen. 

Kleine sociëteit

Deze ruimte is bestemd voor leden en kan worden gebruikt indien de grote sociëteit niet beschikbaar is. Daarmee is er voor leden altijd een eigen plek.

Nieuws sociëteit

Clubavonden dinsdag & woensdag

NiEUW: Bockbier Het is weer oktober, de dagen worden korter en dat betekent dat het bockbierseizoen weer is aangebroken. Dus vanaf dinsdag hebben we ook een lekker bockbier in het assortiment zitt... Lees meer

Clubavonden - aanmelden vóór di 12:00

Met de week lopen de aanmeldingen voor het Lots of Lekker-buffet op de dinsdag- en woensdagavond op. Afgelopen woensdag genoten meer dan 100 leden van het lekkers. Een record. Ook de dinsdagavond w... Lees meer

Naar nieuwsoverzicht

Openingstijden sociëteit

Dinsdag: 09.00-14.00 en vanaf 17:00 uur
Woensdag vanaf 17:00 uur
Vrijdag: 09.00-14.00 uur
Zaterdag: 09.00-14.00 uur 
Zondag: 09.00-14.00 uur 
Zie altijd de laatste nieuwsberichten voor actuele openingstijden

Catering en huur sociëteit

De Hoop is een prachtige locatie voor evenementen, recepties, seminars, luxe diners en mooie (huwelijks)feesten. Zie voor informatie en contactgegevens: Verhuur sociëteit.
Voor Hoopleden die de sociëteit af willen huren voor een bijeenkomst, zoals een lunch, diner of feest geldt een speciaal tarief.