Sociëteit

De Koninklijke Amsterdamsche Roei- en Zeilvereeniging De Hoop is gehuisvest op een schitterende locatie aan de Amstel, midden in Amsterdam. Het verenigingsgebouw is in 2009 geheel gerenoveerd, uitgebreid en gemoderniseerd, waarmee nog meer en betere faciliteiten zijn gerealiseerd. Niet alleen is de sociëteit een belangrijke ontmoetingsplek voor de leden maar bovendien kan de ruimte gehuurd worden door leden en niet-leden.

de-lespoir-23

Grote sociëteit
Elke zaterdag en zondag is het een druk bezochte plaats aan de Amstel, zeker in de zomermaanden waarbij het prachtige zonneterras een uitstekende plek is om bij te komen. In de zomerperiode (van 1 april tot en met 30 september) kan er op 3 avonden (dinsdag, woensdag en donderdag) in de sociëteit of op het terras gegeten worden. Tijdens het winterseizoen zijn er 2 sociëteitsavonden: de dinsdag- en woensdagavond. De pachter zal voor de borrel en maaltijd zorgen.

Kleine sociëteit
Deze ruimte is bestemd voor leden en kan door leden worden gebruikt indien de grote sociëteit niet beschikbaar is. Daarmee is er voor leden altijd een eigen plek.

Catering
Sinds 2012 is De l'espoir onze pachter. De l'espoir wordt gerund door Caspar Sloos en Caroline Lissone. Voor vragen over zaalhuur en catering kunt u contact opnemen met Caroline. Stuur een e-mail naar ofni.[antispam].@delespoir.nl, bel 06-13133476 of neem een kijkje op www.delespoir.nl. Zie ook Verhuur sociëteit.

Indien u als Hoop-lid de grote sociëteit wilt afhuren voor het geven van een lunch/diner/feest, dan geldt een korting van 50% op het normale huurtarief. Alle cateringaspecten kunt u afstemmen met de pachter De l 'espoir, zij maken graag een offerte 'op maat'.

Nieuws sociëteit

Bericht De l'espoir

Wij starten weer op vrijdag 28 januari 2022 Het bekende huidige assortiment wordt in de wintermaanden uitgebreid met een kleine lunchkaart. U kunt hierbij denken aan o.a. een kopje soep, een uitsmijter en boterhammen met kroket, naast de croissan... Lees meer

                  Naar nieuwsoverzicht

Coronamaatregelen sociëteit

Conform de huidige regelgeving geldt de CoronaCheck. Iedereen vanaf 13 jaar dient een coronatoegangsbewijs (bewijs van vaccinatie, recent herstel of negatieve test) te kunnen tonen, op telefoon of papier. Een vaste zitplaats is verplicht, evenals het dragen van een mondkapje wanneer u naar of van uw zitplaats loopt. De 1,5 meter-regel is van kracht.
 
014
 
de-lespoir-25