Sociëteit

De Koninklijke Amsterdamsche Roei- en Zeilvereeniging De Hoop is gehuisvest op een schitterende locatie aan de Amstel, midden in Amsterdam. Het verenigingsgebouw is in 2009 geheel gerenoveerd, uitgebreid en gemoderniseerd, waarmee nog meer en betere faciliteiten zijn gerealiseerd. Niet alleen is de sociëteit een belangrijke ontmoetingsplek voor de leden maar bovendien kan de ruimte gehuurd worden door leden en niet-leden.

de-lespoir-23

Grote sociëteit
Elke zaterdag en zondag is het een druk bezochte plaats aan de Amstel, zeker in de zomermaanden waarbij het prachtige zonneterras een uitstekende plek is om bij te komen. In de zomerperiode (van 1 april tot en met 30 september) kan er op 3 avonden (dinsdag, woensdag en donderdag) in de sociëteit of op het terras gegeten worden. Tijdens het winterseizoen zijn er 2 sociëteitsavonden: de dinsdag- en woensdagavond. De pachter zal voor de borrel en maaltijd zorgen.

Kleine sociëteit
Deze ruimte is bestemd voor leden en kan door leden worden gebruikt indien de grote sociëteit niet beschikbaar is. Daarmee is er voor leden altijd een eigen plek.

Catering
Sinds 2012 is De l'espoir onze pachter. De l'espoir wordt gerund door Caspar Sloos en Caroline Lissone. Voor vragen over zaalhuur en catering kunt u contact opnemen met Caroline. Stuur een e-mail naar ofni.[antispam].@delespoir.nl, bel 06-13133476 of neem een kijkje op www.delespoir.nl. Zie ook Verhuur sociëteit.

Indien u als Hoop-lid de grote sociëteit wilt afhuren voor het geven van een lunch/diner/feest, dan geldt een korting van 50% op het normale huurtarief. Alle cateringaspecten kunt u afstemmen met de pachter De l 'espoir, zij maken graag een offerte 'op maat'.

de-lespoir-25

Openingstijden De l'espoir

Aangepaste openingstijden*:
Dinsdag 09:00-14:00 uur & 17:00-22:30 uur
Woensdag 17:00-24:00 uur
Vrijdagochtend 09:00-13:00 uur 
Zaterdagochtend 09:00-14:00 uur
Zondagochtend 09:00-14:00 uur
* De openingstijden kunnen veranderen. Let op de nieuwsberichten op de website en in de ePunt.

Reserveren De l'espoir

Voor de clubavonden geldt momenteel een reserveringsplicht (zowel voor eten als een drankje).Reserveren kan telefonisch/per mail/per app naar info@delespoir of op 06-13133476 (Caroline) of 06-14452334 (Caspar),tot uiterlijk 14.00 uur op de dag zelf. Bij voorkeur vernemen wij ruimschoots van tevoren of wij een bordje kunnen reserveren voor het eten. Ter plaatse reserveren kan ook maar dan is geen garantie geboden.
Conform de nieuwe landelijke richtlijnen geldt voor het horecagedeelte een CoronaCheck. 

Nieuws sociëteit

                      Naar nieuws

 
014