Zeilseizoen, praktijklessen, emailadres zeilcommissie

Geplaatst op 20-03-2022  -  Categorie: Zeilen  -  Auteur: Dick Buitelaar, Stephen de Haseth (zeilcommissie)
Momenteel wordt hard gewerkt om de vier Polyvalken van De Hoop, die bij Jachthaven ‘Bon’ in Vinkeveen liggen, in gereedheid te brengen voor het komende zeilseizoen.
Zaterdag 2 april starten de zeil-praktijklessen voor degenen die zich hebben opgegeven voor de beginners- en opfriscursus. Deze lessen, die door ervaren De Hoop-zeilers gegeven worden, vinden de hele maand april ieder weekend plaats van 09:00-17:00 uur. Bovendien op maandag 18 en woensdag 27 april. Alle vier de polyvalken zijn op deze data voor de lessen gereserveerd.
Vanaf maandag 4 april kunnen de polyvalken, op de dagen dat geen les wordt gegeven, afgeschreven worden door Hoopleden, met minimaal de Z2-bevoegdheid.
Aan ervaren zeilers zonder Z2-bevoegdheid die ook graag gebruik willen maken van deze zeilfaciliteit, het verzoek je zeil-cv te mailen naar eissimmocliez.[antispam].@karzvdehoop.nl.  
LET OP: dit is het nieuwe emailadres voor correspondentie met de zeilcommissie. Het ‘oude’ emailadres zeilen@... is voorbestemd voor de commissaris zeilen.