Zeilprogramma

Geplaatst op 10-03-2019  -  Categorie: Zeilen  -  Auteur: Stephen de Haseth

Start Zeilcursus en Opfriscursus 12 maart a.s. (herinnering)
De Zeilcursus Z2 en de Opfriscursus starten dinsdagavond 12 maart om 20:00 uur a.s. met een gezamenlijke, eerste theorieles. Je kan je nog aanmelden per email: neliez.[antispam].@karzvdehoop.nl, onder vermelding van ‘Zeilcursus Z2’ dan wel ‘Opfriscursus zeilen’, je naam, mobiele nummer en e-mailadres.
De kosten voor de Zeilcursus Z2 en de Opfriscursus bedragen respectievelijk €50 en €25. SVP overmaken naar rekeningnr. NL06.INGB.0000. 4595.95 tnv De Hoop ovv ‘Zeilcursus Z1’ dan wel ‘Opfriscursus zeilen’. Voor meer informatie zie de Agenda van De Hoop.

Zeiltafel / Lezing over Het Zeilend Scheehout 19 maart a.s.
Op 19 maart is er weer een Zeiltafel waarbij gezamenlijk een buffetmaaltijd nuttigen en met aansluitend een lezing door gastspreker Kees Gramkow over Het Zeilend Scheehout. Wil je meer weten over de geschiedenis van de scheehouten wherries en in het bijzonder die van De Hoop, Het Zeilend Scheehout, de zeilkotter de ‘Sperwer’ en hoe de Z in ‘K.A.R & Z. ‘De Hoop’ is gekomen, laat deze kans dan niet voorbij gaan.
Zeiltafel: vanaf 19:15, aanvang lezing: 20:00 uur. Zelf opgegeven voor de buffetmaaltijd via: ofni.[antispam].@delespoir.nl

Zeilklaar maken polyvalken (herhaalde oproep)
In het weekend van 23 en 24 maart gaan wij de polyvalken zeilklaar maken. Zeilers met Z2 of hoger die daarbij willen helpen kunnen zich opgeven via neliez.[antispam].@karzvdehoop.nl.

Instructeurs gezocht voor de praktijklessen Z1 en Z2 (herhaalde oproep)
Zeilers met ruime praktijkervaring (en het liefst ook met het geven van zeillessen) die één of meerdere dagen willen helpen bij de praktijklessen in april/ begin mei worden verzocht om contact op te nemen via neliez.[antispam].@karzvdehoop.nl.

Voorjaarstocht voor kajuitzeiljachten / schippers gezocht (herhaalde oproep)
In het weekend van 17 t/m 19 mei organiseren wij weer de voorjaarstocht voor kajuitjachten, waarbij wij hopen een van de waddeneilanden aan te kunnen doen. Schippers die een kajuitzeiljacht beschikken en mee willen doen, worden verzocht om zo spoedig mogelijk contact op te nemen via neliez.[antispam].@karzvdehoop.nl en om daarbij gelijk aan te geven hoeveel opstappers zij kunnen plaatsen.
Nieuw: Dit jaar zeilt er ook een tjalk mee waarop wij 12 opstappers kunnen plaatsen. Zeilervaring is daarbij niet per se vereist.