Zeilnieuws

Geplaatst op 05-06-2022  -  Categorie: Zeilen  -  Auteur: Dick Buitelaar, Stephen de Haseth (zeilcommissie)
Woensdagavond zeilwedstrijdzeilen
De eerst volgende woensdagavond zeilwedstrijden te Vinkeveen zijn 22/06, 29/06, 13/07, 20/07, 24/08, 31/08, 07/09 (reserve) en met de sluitingswedstrijden op zondag 11/09. Om tijdig bij de startlijn te zijn, gaa wij ons rond 18.45 uiterlijk richting de startlijn.
Wil je meedoen en sta je nog niet op de Sportsplannerlijst, meld je dan via eissimmocliez.[antispam].@karzvdehoop.nl en geef dan meteen je mobiele nummer en emailadres door. Voor de wedstrijden gaan wij uit van 2 zeilers per polyvalk. Bij overaanmelding zullen wij proberen geïnteresseerden zo goed als mogelijk te verdelen over de avondwedstrijden.
 
Najaarstocht met kajuitjachten – 3/9 en 4/9
Zaterdag 3 en zondag 4 september vindt de traditionele najaars-zeiltocht op groot water plaats. Verzamelen vrijdagavond 2 september. Iedereen met een kajuitjacht is van harte welkom. Meer informatie volgt.
 
Copa De Hoop – Zeilwedstrijd voor roeiers – 17/9
Noteer ook nu alvast in de agenda. Zaterdag 17 september 2022 wordt op de Vinkeveense plassen weer gestreden om de Copa De Hoop; een bijzondere zeilwedstrijd in polyvalken voor roeiers. Stel een zeilteam samen met zeilers uit je roeiploeg of vorm een gelegenheidsteam met zeilers/roeiers van De Hoop.
24-uursrace
De 24-uurszeilrace, georganiseerd door de Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers, wordt gehouden in het weekend van 26-28 augustus. Jachteigenaren die mee (willen) doen worden verzocht de zeilcommissie te informeren (eissimmocliez.[antispam].@karzvdehoop.nl).
 
Toekenning zeilbevoegdheden Z2 en Z3
De Z2 bevoegdheid is toegekend aan Coen van den Berg, Stefan Hoevenaar, Sietze Hylkema, Oline van Wijnen en Pippi-Lotte Maessen, en Z3 aan commissaris zeilen Cilia de Cock.