Zeilnieuws – Equipe-zeilen

Geplaatst op 08-05-2022  -  Categorie: Zeilen  -  Auteur: Dick Buitelaar, Stephen de Haseth (zeilcommissie)
Equipezeilen
Gedurende het zeilseizoen is op de meeste zaterdagmiddagen van 13:00 - 16:00 uur gelegenheid de zeilkunsten samen aan te scherpen en te onderhouden. De eerstvolgende is 28 mei. Zie voor de volledige agenda de sportplanner www.mysportsplanner.com onder het kopje equipezeilen KARZV De Hoop.
Wil je toegevoegd worden aan equipezeilen op de sportplanner om je aan te kunnen melden, mail dan naar eissimmocliez.[antispam].@karzvdehoop.nl. Woensdag voor de betreffende zaterdag sluit de aanmelding zodat we het juiste aantal boten reserveren.
 
Behaalde Zeilbevoegdheden Z2
Na een succesvolle cursus met praktijklessen onder vaak herfstige, deels winterse, omstandigheden is de bevoegdheid Z2 behaald door: Margot Besseling, Mia Meyer, José Plata, Tessa van Schooten, Marcella Kneppers, Els Dargel-Donkers, Elma van Imhoff en Herman Mommersteeg. De cursus werd naast de leden van de zeilcommissie mede mogelijk gemaakt door de enthousiaste inzet als instructeur van de Hoopleden Bart van Leeuwen, Mariëtte Keijser, Mark Polman en Remco Veenbrink. Wij danken hen daar hartelijk voor.  
Op basis van zeilcv of na voorzeilen is de Z2-bevoegdheid toegekend aan: Frits Bos, Mei van Eeghen, Stije Leopold, Fennanke Hellinga en Gabriëlle Burghouwt.
Wij wensen iedereen veel zeilplezier met onze polyvalken in Vinkeveen. 
 
Voor het afschrijven van een polyvalk is een Z2-bevoegdheid vereist. Kun je zeilen, maar heb je nog niet je Z2-bevoegdheid, stuur dan je zeilcv naar eissimmocliez.[antispam].@karzvdehoop.nl, dan nemen we snel contact met je op.