Zeilevenementen & Wedstrijdtraining

Geplaatst op 27-06-2021  -  Categorie: Zeilen  -  Auteur: Dick Buitelaar, Stephen de Haseth
Aankomende zeilevenementen
Nu Covid flink op zijn retour is en de corona beperkingen (grotendeels) weer opgeheven worden, kan er weer gedacht worden aan zeilevenementen (onder voorbehoud dat nieuwe corona restricties geen roet in het eten gooien). Daarbij denken wij aan de navolgende zeilevenementen:
  • 24-uursrace (voor kajuitjachten): 27 t/m 29 augustus;
  • Copa De Hoop (in polyvalken): 5 september;
  • Najaarstocht (voor kajuitjachten): 17 t/m 19 september; en
  • Vlietertocht (zeiltjalk): 1 t/m 3 oktober.
Verdere suggesties voor activiteiten zijn van harte welkom (via email: nelieZ.[antispam].@karzvdehoop.nl).
Schippers en opstappers die geïnteresseerd zijn in een of meerdere van deze zeilactiviteiten worden verzocht om dit kenbaar te maken via email: nelieZ.[antispam].@karzvdehoop.nl. Schippers worden verzocht om bij aanmelding tevens de naam van hun schip te vermelden, eventuele corona restricties die zij aan opstappers stellen en hoeveel opstappers zij maximaal kunnen plaatsen. Uiteraard staat het schippers volkomen vrij om hun eigen bemanning samen te stellen.
 
Wedstrijdtraining in polyvalken te Vinkeveen
Met ingang van woensdag 7 juli a.s. willen wij beginnen met het verzorgen van wedstrijdtraining in polyvalken. Wij verzamelen rond 18.30 bij Restaurant Bon en uiterlijk om 18.45 gaan wij naar de boten. De wedstrijdtrainingen zullen om de week gehouden worden. Aanmelden kan per email via: nelieZ.[antispam].@karzvdehoop.nl. Wij zijn nog op zoek naar additionele instructeurs die kunnen helpen bij het geven van de wedstrijdtraining. Bij interesse graag dit doorgeven via dit zelfde emailadres.