Zeilcursussen starten 22 juni

Geplaatst op 16-06-2019  -  Categorie: Zeilen  -  Auteur: Stephen de Haseth

De 2e ronde Zeillessen Z1 (beginnend zeiler) en Z2 (aspirant schipper) voor 2019 gaat 22 juni a.s. van start met een eerste praktijkles. Zowel op zaterdag als op zondag zal zeilles gegeven worden en er zijn twee lesmodules per dag: van 10:00 - 13:00 en van 14:00 - 17:00 uur. Tussen de modules door kan er geluncht worden bij het restaurant te Jachthaven Bon. Al wordt aanbevolen om zoveel als mogelijk alle modules achter elkaar te volgen, gaan wij er vanuit dat niet iedereen altijd kan. De periode waarin lesgegeven wordt is daarom van 22 juni t/m 28 juli. Naast de praktijklessen worden ook 2 theorielesavonden gegeven . De theorielessen zullen hoogst waarschijnlijk op 2 en 9 juli van 20:00 - 21:15 op De Hoop zijn. 

De kosten voor Z1 zijn EUR 100.- en die voor Z2 zijn EUR 50.-. Je kan alleen Z1 of Z2 volgen, maar beide is ook mogelijk. 

Aanmelden kan via neliez.[antispam].@karzvdehoop.nl. Graag daarbij aangeven of het de zeilcursus Z1 en/of Z2 betreft. De betaalinstructies zullen je dan toegestuurd worden.

 

NB! Wij zijn nog op zoek naar instructeurs en/of ervaren zeilers die kunnen helpen bij de zeillessen Z1 en Z2. Wij komen nog ruimschoots mensen tekort! Belangstellenden worden vriendelijk doch dringend verzocht zich zsm te melden via neliez.[antispam].@karzvdehoop.nl.

Voorzeilen voor de Z2 kwalificatie
Om een polyvalk van De Hoop te mogen afschrijven heb je minimaal de Z2 kwalificatie nodig. Degenen die al zeilervaring hebben en willen voorzeilen voor de Z2 kwalificatie kunnen zich daarvoor aanmelden via neliez.[antispam].@karzvdehoop.nl.