Zeilcommissie 18/3

Geplaatst op 18-03-2019  -  Categorie: Zeilen  -  Auteur: Stephen de Haseth

Zeiltafel / Lezing over Het Zeilend Scheehout 19 maart a.s. (herinnering)

Op 19 maart is er weer een Zeiltafel waarbij gezamenlijk een buffetmaaltijd nuttigen en met aansluitend een lezing door gastspreker Kees Gramkow over Het Zeilend Scheehout. Wil je meer weten over de geschiedenis van de scheehouten wherries en in het bijzonder die van De Hoop, Het Zeilend Scheehout, de zeilkotter de ‘Sperwer’ en hoe de Z in ‘K.A.R & Z. ‘De Hoop’ is gekomen, laat deze kans dan niet voorbij gaan.

Zeiltafel: vanaf 19:15. Graag zelf opgegeven voor de buffetmaaltijd via: info@delespoir.nl

Aaanvang lezing: 20:00 uur.

 

Zeilklaar maken polyvalken (herhaalde oproep)

In het weekend van 23 en 24 maart gaan wij de polyvalken zeilklaar maken. Zeilers met Z2 of hoger die daarbij willen helpen kunnen zich opgeven via neliez.[antispam].@karzvdehoop.nl. Plaats en tijdstip van verzamelen zal per email worden doorgegeven aan degenen die zich aangemeld hebben.

 

Instructeurs gezocht voor de praktijklessen Z1 en Z2 (herhaalde oproep)

Zeilers met ruime praktijkervaring (en het liefst ook met het geven van zeillessen) die één of meerdere dagen willen helpen bij de praktijklessen in april/ begin mei worden verzocht om contact op te nemen via neliez.[antispam].@karzvdehoop.nl.

 

Voorjaarstocht voor kajuitzeiljachten

In het weekend van 17 t/m 19 mei organiseren wij weer de voorjaarstocht voor kajuitjachten, waarbij wij hopen een van de waddeneilanden aan te kunnen doen. Nieuw is dat er dit jaar tevens een Zeiltjalk meegaat  waarop wij 12 opstappers kunnen plaatsen. Zeilervaring is voor opstappen op de Tjalk niet persé vereist. Voor meer informatie en aanmelden, zie de Agenda van De Hoop onder de Voorjaarstocht.