Zeilactiviteiten

Geplaatst op 02-06-2019  -  Categorie: Zeilen  -  Auteur: Stephen de Haseth
Zeilpuzzeltocht & zeilclinic voor roeiers
Binnenkort volgen datums voor de uitgestelde Zeilpuzzeltocht en voor een Zeilclinic voor roeiers en anderen zonder zeilervaring. Hou de e-Punt in de gaten!
2e ronde zeillessen Z1 en Z2
We willen in de periode van half juni tot en met eind juli met een 2e ronde zeillessen Z1 en Z2 geven. Dit wordt weer een intensieve ronde praktijklessen. De kosten voor de Z1 (beginnend zeiler) en Z2 cursus (aspirant schipper) bedragen respectievelijk €100 en €50. Meld je aan via neliez.[antispam].@karzvdehoop.nl. Ook zeilinstructeurs worden verzocht zich aan te melden en daarbij aan te geven wanneer zij beschikbaar zijn om les te geven. 
Voorzeilen Z2
Degenen die al zeilervaring hebben en willen voorzeilen voor de Z2 kwalificatie (minimaal vereist om een polyvalk van De Hoop te kunnen afschrijven) kunnen zich daarvoor aanmelden via neliez.[antispam].@karzvdehoop.nl). 
Woensdagavond wedstrijden te Vinkeveen
Om de week worden er wedstrijden gezeild in o.a. polyvalken te Vinkeveen. Dit zijn laagdrempelige wedstrijden waarbij de gezelligheid voorop staat en een uitstekende gelegenheid om op een ontspannen wijze kennis te maken met het wedstrijdzeilen. Opstappers (ook beginnende zeilers) en schippers (wedstrijdervaring is geen vereiste) worden verzocht zich aan te melden via zeilen@karzvdehoop en daarbij aan te geven of dat als opstapper of schipper is. Het idee is om een WhatsApp groep aan te maken en een lijst in Sportsplanner tbv van de woensdagavond wedstrijden waarin je je beschikbaarheid kan aangeven. 
WhatsApp- en Sportsplannergroep Vinkeveen zeilen
Polyvalkzeilers die graag zouden willen opstappen of schippers die bemanning zoeken voor een dagje zeilen te Vinkeveen kunnen zich aanmelden voor de aan te maken WhatsApp- en Sportsplannergroep. Vooral pas gebrevetteerde Z2 zeilers wordt aanbevolen om hiervan gebruik te maken. Ervaring krijg je immers alleen door mijlen te maken op het water! 
Zeiltafel 25 juni
Op 25 juni a.s. organiseert de Zeilcommissie weer een Zeiltafel. Alle zeilers en geïnteresseerden zijn van harte welkom om te participeren aan  de borrel en het gezamenlijke diner om 20:00/20:15 op De Hoop. Belangstellenden voor de Zeiltafel worden verzocht zich aan te melden via neliez.[antispam].@karzvdehoop.nl en voor het diner bij ofni.[antispam].@delespoir.nl.