Zeilnieuws: Copa de Hoop 17/9

Geplaatst op 15-08-2022  -  Categorie: Zeilen  -  Auteur: Zeilcommissie
Doe mee en meld je aan! Zaterdag 17 september 2022 wordt op de Vinkeveense plassen weer gestreden om de Copa De Hoop; een bijzondere zeilwedstrijd in polyvalken voor Hoop-leden. Stel een zeilteam samen met zeilers uit je roeiploeg of vorm een gelegenheidsteam met zeilers/roeiers van De Hoop. Een team bestaat in principe uit 3 personen
 
Het programma is als volgt: 
09.30 uur: Palaver (schippersvergadering) bij Restaurant Bon. 
10.00 uur: Op de steiger. 10.30 uur:  Start 1e wedstrijdronde. Er wordt gestreefd naar drie wedstrijdrondes. 
17.00 uur: Prijsuitreiking, borrel en maaltijd.
De kosten zijn € 25,- per deelnemer voor de huur van aanvullende polyvalken en een volgboot. Kosten voor de lunch, aansluitende borrel en maaltijd zijn voor eigen rekening. 
Inschrijving:  Het vriendelijke verzoek aan iedereen zich individueel in te schrijven met vermelding van ploegnaam, schipper en andere ploegleden. Ga naar de website van De Hoop > Agenda. Vergeet niet op 'Afronden' te klikken. Je krijgt altijd een e-mailbevestiging van je aanmelding.
 
Zeilbevoegdheid toegekend
Aan Frans Göbel, Ineke Vos, Rosalie van Casteren en Roald Benschop is op grond van hun zeil-cv de Z3 bevoegdheid toegekend. Wij wensen hen voor het resterende zeilseizoen nog veel plezier met de De Hoop polyvalken op Vinkeveen.
Alleen met minimaal de Z2-bevoegdheid kun je een van de vier polyvalken van De Hoop, die bij Jachthaven ‘Bon’ in Vinkeveen liggen, afschrijven via het De Hoop-afschrijfsysteem. Ervaren zeilers, die nog niet hun Z2 hebben en de laatste maanden nog graag van de polyvalken gebruik willen maken, kunnen hun zeil-cv mailen naar eissimmocliez.[antispam].@karzvdehoop.nl