Woensdagavond bloktijden – Indonesisch buffet – 8/7 

Geplaatst op 05-07-2020  -  Categorie: De l'espoir  -  Auteur: Monique van Schendelen

Nu de meerpersoonsboten weer het water op kunnen en de pachter actief is, merken we hoe belangrijk het is om elkaar weer te zien in de sociëteit en op het terras. Wat hebben we dit gemist. Om een en ander op de clubavond nóg beter op de 1.5 m te stroomlijnen gelden vanaf woensdagavond 8 juli bloktijden.

  • 1e blok tussen 17.00-20.30 (u geeft de tafel uiterlijk om 20.30 vrij voor andere Hoop-leden). 
  • 2e blok van 20.45 – 23.00 uur (keuken sluit om 21.30 uur). 

Tussen 20.30-20.45 uur worden de tafels met alcohol ontsmet.

Woensdagavond 8 juli Indonesisch buffet 
Voor de clubavond geldt een reserveringsplicht. Reserveer uitsluitend per telefoon (06-13133476 / 06-14452334). Dus niet via WhatsApp, Messenger of e-mail. Bij het reserveren geeft u de datum, de gewenste bloktijd en de namen door, met wie u samen wil eten. Reserveren kan tot uiterlijk 14:00 uur op de dag zelf. 

Vanwege de 1.5 m maatregel is de beschikbaarheid van plaatsen in beide sociëteiten beperkt. Maar het terras is ook toegankelijk, mits het weer meewerkt. Als u een tafel binnen toegewezen hebt gekregen en zelf besluit buiten plaats te nemen wordt de tafel heringedeeld en/of weggegeven. Ter plekke reserveren is mogelijk, maar een plaats is dan niet gegarandeerd. Bij verhindering graag direct bellen. 
Naast de reserveringsplicht hebben de overheid en de RIVM meer richtlijnen opgesteld waar De l’espoir, De Hoop én de Hoop-leden zich aan moeten houden. Bij deze nogmaals. 

  • Presentielijst bij binnenkomst. Gebruik desinfectiemiddel. Looplijnen, affiches, borden en posters wijzen de weg.
  • Er is een tafeltoewijzing die ter plekke niet veranderd kan worden.
  • Schuif niet met stoelen en tafels. Dat geldt ook voor het terras.
  • Geopende ramen en deuren, en het luchtcirculatiesysteem in het plafond zorgen voor een optimale ventilatie.
  • Loop zo min mogelijk rond. 
  • Geef elkaar bij de sanitaire voorziening de ruimte.

Het volledige Covid-19 protocol voor het gebruik van de sociëteit en het terras staat op de website van De Hoop en is hier te downladen.

Naast de woensdagavond (buffet) zijn de openingstijden dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend: 9.00-13.00 uur. Zaterdag- en zondagochtend van 8.30-13.00 uur. Met naast koffie, thee ook o.a. appeltaart van Kuyt, roomboter croissant, pistolet, hardgekookt eitje, yoghurtpotje en smoothie. Voor de ochtenden hoeft niet gereserveerd te worden. Als De l’espoir niet aanwezig is zijn de kleine sociëteit en het terras ook weer voor iedereen toegankelijk. Het vriendelijke verzoek om niet te schuiven met de tafels en de stoelen. Deze staan op 1.5 m Covid-19 afstand.  Koffie, thee, chocolademelk verkrijgbaar via de automaat. Er kan ook weer gebiljart worden. Reinigingsalcohol aanwezig.