Wedstrijduitslagen 16/9

Geplaatst op 16-09-2018  -  Categorie: Roeien  -  Auteur: Edzo Klawer, Oscar Dinkelaar

Cottwich Almelo Regatta

De kop is eraf, de eerste uitslagen van het najaarsseizoen zijn binnen gekomen en met succes voor De Hoop. In Almelo werd op het Twentekanaal over een afstand van 5 km de Cottwich Almelo Regatta verroeid en Bastiaan zet zijn goeie vorm van voor de zomer gewoon door. Hij pakte de winst in de skiff in de Veteranen A categorie.

Blik
VA 1x : Bastiaan Boekling

Army Regatta

Bij de Koninklijke Militaire Academie in Breda kon men zich dit weekend melden voor de Army Regatta. Bastiaan en Tim durfden met gemak dit avontuur aan en slaagde erin de winst te pakken in een mooie en welbekende combi vier.

Blik
H4* : Bastiaan Boekling en Tim Berndsen in combi met Dudok en De Laak

Olivia van Rooijen wint BRONS tijdens WK
Oud Hoop-jeugdroeier Olivia van Rooijen (nu Nereus) heeft tijdens het wereldkampioenschap roeien in het Bulgaarse Plovdiv brons gepakt in de W4X! Dit deed ze samen met Nicole Beukers (Njord), Sophie Souwer (Gyas) en Karolien Florijn (Die Leythe). In een zeer spannende race om het zilver tussen Duitsland, China en Nederland, met een fotofinish tot gevolg tussen China en Nederland, waren het de Nederlanders die na Polen en Duitsland als derde over de finish kwamen. De gehele race is hier terug te kijken. Olivia begon haar roei-carriere in 2000 onder begeleiding van wedstrijdcoach Pauline Luijnenburg-Kroes, wie nu ook de wedstrijd-meisjes 16/18 voor komend seizoen begeleid. Ben, of ken je iemand die ook op het hoogste podium wil belanden, meldt je of hem/haar aan voor het wedstrijdroeien bij de Hoop door een e-mail te sturen!