Wedstrijdnieuws 4/8

Geplaatst op 04-08-2019  -  Categorie: Roeien  -  Auteur: Frank Verschoor

Henley Town & Visitors' Regatta
…Every summer, the "T&V" Regatta provides the only opportunity for three-lane racing on the Henley Reach. Crews race over part of the famous Henley Royal Regatta course, much of which was also used for the 1908 and 1948 Olympic Games…
Afgelopen weekend reisde de Nooitged8 af naar het befaamde Henley-on-Thames om daar onder leiding van de ervaren Oxford stuur Stefany Wragg én coach Harald Kruithof de Thames te bevaren over een afstand van 800m.
In een zinderende eerste heat wisten zowel de 8+ als de 2- (bestaande uit het slagenpaar) zich te plaatsen voor de finale. Hierin pakte de acht de winst en de tweezonder een eervolle tweede plek. Gehuldigd door de burgemeester van Henley en een zilveren trofee rijker hebben zij die avond met vuurwerk afgesloten (met dank aan Shiplake college & Friends).

WINST
W8+     Marjolein Morssinkhof, Sabine van Dam, Klara Schure, Danielle van Rieven, Carolien van de Wal, Esther Zijtregtop, Niki Lijftogt en Marij Tijssen, coach Harald Kruithof.

Herinnering: aanmelden selectie Amstelbeker 2019
Wilt u onderdeel zijn van de Amstelbeker herenacht van De Hoop als roeier of stuurman/vrouw? Geef u dan nu op via djirtsdew.[antispam].@karzvdehoop.nl. Zie voor details van de aanmelding de vorige e-Punt.

Boten afspoelen, poetsen en afdrogen.
Het Amstel water laat, ook in de zomer, viezigheid en kalk achter op onze boten.
1.     Maak gebruik van de tuinslang of gieter voor het afspoelen van de boten.
2.     Schoonmaakmiddel en sponzen liggen in loods 1.
3.     Daarna drooglappen en dan schoon de loods in.
Bijkomend voordeel, u pakt vijf minuten extra zonnestralen mee op het vlot. Alvast dank voor het mooi houden van onze vloot.