Wedstrijdmededelingen / Heineken 0.0 29/2

Geplaatst op 19-01-2020  -  Categorie: Roeien  -  Auteur: Frank Verschoor

Oproep: aanmelden ploegen die de Heineken Roeivierkamp willen starten – mail uw ploegnaam naar nevjirhcsni.[antispam].@karzvdehoop.nl voor vrijdagavond 14 februari.
Deelname aan de Heineken Roeivierkamp is erg populair. Het programma heeft de afgelopen edities zijn limiet bereikt en daarom is er dit jaar een loting ingesteld. Vanuit De Hoop willen we graag weten welke ploegen er voornemens zijn om te starten zodat wij hen op de ploegcaptainsvergadering kunnen informeren over de lotingsprocedure. Vandaar de oproep om, eerder dan gebruikelijk, aan ons door te geven welke ploegen er willen starten. Mail uw ploegnaam + de opstelling, voor zo ver al bekend, naar nevjirhcsni.[antispam].@karzvdehoop.nl voor vrijdag 14 februari. Alvast dank.

Ploegcaptainsvergadering dinsdag 18 februari 20:15
Alle ploegvertegenwoordigers van roeiteams op De Hoop willen we graag uitnodigen om op dinsdag 18 februari vanaf 20:15 (inloop, 20:30 start) het aankomende roeiseizoen te bespreken. Specifiek gaan we in op de loting bij Heineken Roeivierkamp maar ook andere onderdelen van het veteranenroeien komen aan bod. 

Aankondiging: Heineken 0.0. - zaterdag 29 februari
De 250meter sprint is dé cruciale afstand op de Heineken Roeivierkamp maar (helaas) vaak ook de achilleshiel van veteranenploegen. Een snelle 250meter levert een grote bijdrage aan een goede overall score en daarmee meer kans op plaatsing bij de volgende Heineken Roeivierkamp in 2021.
Vandaar dat uw ploegencommissie en wedstrijdcommissaris besloten hebben om de Heineken 0.0 volledig te focussen op die o zo belangrijke 250meter sprint. Op zaterdag 29 februari is er de mogelijkheid om de 250meter boord-aan-boord, meerdere keren te oefenen, inclusief coaching door Daniel Nip én er zijn mooie prijzen te winnen. Zet dus zaterdag 29 februari Heineken 0.0 in uw (ploeg)agenda. Meer informatie volgt.