Wedstrijdnieuws 10/11

Geplaatst op 10-11-2019  -  Categorie: Roeien  -  Auteur: Frank Verschoor

Paul Veenemans Prijs
Dit weekend organiseerde de Zwolsche Roei- en Zeilvereniging de Paul Veenemans Prijs. Een wedstrijd waarbij de beste allround atleet wint. Er wordt gestreden op vier onderdelen (hardlopen, wielrennen, roeien en schaatsen) waarvan er drie meetellen voor het eindklassement. De wedstrijd is vernoemd naar Paul Veenemans die in 1973 overleed aan de gevolgen van een auto-ongeluk. Paul was een veelzijdig atleet die uitblonk in deze vier verschillende takken van sport.
Namens De Hoop namen onze voorzitter Jannemieke ter Horst, Michiel Munneke, Mitch Geraedts en Jasper Drenth deel. Michiel zette een heel knappe prestatie neer door als veteraan 8e overall te finishen van de in totaal 67 mannen. Hij werd hiermee winnaar van de Heren Veteranen B categorie. Vooral in het schaatsen was Michiel erg sterk (3e overall). Mitch was in het hardlopen erg rap (8e overall, direct gevolgd door Michiel). Jannemieke finishte als 13e overall, 5e van alle dames veteranen en 3e in de dames veteranen B categorie. Jasper werd 51e overall en 6e in de heren veteranen C categorie.
De volgende editie van de Paul Veenemans Prijs zal georganiseerd worden door onze overburen Nereus. Dichtbij huis en dus een mooie reden om alvast te starten met trainen.

Winst:
HVB: Michiel Munneke

Wedstrijdagenda
Een overzicht van de wedstrijden waarvoor ingeschreven kan worden is hier te vinden: https://inschrijvingen.knrb.nl/nl/.
Veteranen/wedstrijdroeiers schrijven zich voor wedstrijden in via dit formulier. Het ingevulde formulier moet uiterlijk 3 weken voor de wedstrijddatum verzonden worden naar nevjirhcsni.[antispam].@karzvdehoop.nl (jeugdroeiers schrijven zich in via de Commissaris Jeugd en regio-roeiers via de Commissaris Roeien).