Vrijwilligers Skiffhead 31 maart en 1 april

Geplaatst op 04-03-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Wedstrijdcommissie Skiffhead en Novembervieren K.A.R.Z.V. De Hoop

Om de 68ste editie van de Skiffhead en de 23ste editie van de Twee- en Jeugdhead, op zaterdag 31 maart en zondag 1 april in goede banen te leiden zoeken we als wedstrijdcommissie van De Hoop enthousiaste vrijwilligers. Omdat dit het Paasweekend betreft, zal het werven van vrijwilligers extra uitdagend zijn.

Dit jaar ontvangen we weer meer dan duizend roeiers uit binnen- en buitenland die onder altijd verrassende weersomstandigheden de 7.500 meter van Ouderkerk naar De Hoop afleggen. Dat maakt onze wedstrijd tot een bijzondere gebeurtenis. Jij kunt het meemaken als vrijwilliger, aan de wal of op het water. Geef je op voor een paar uur, voor een halve dag of een hele dag, of zelfs voor beide dagen. Het is een leuke manier om leden van De Hoop te leren kennen, of je nu in een ploeg zit of niet en welk roeiniveau je ook hebt; ook zeilers zijn welkom! We leggen onze vrijwilligers elk jaar weer graag in de watten met consumptiebonnen en een lekker cadeautje voor mee naar huis.

Klik op: Opgeven Vrijwilliger Skiffhead en geef je op als vrijwilliger. We hopen je te zien op 31 maart en/of 1 april!