Vrijwilligers Skiff- & Tweehead 30 & 31 maart

Geplaatst op 24-02-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Wedstrijdcommissie Novembervieren en Skiffhead K.A.R.&Z.V. De Hoop

Om de Skiff- / Twee- / JeugdHead in goede banen te leiden zoeken wij enthousiaste vrijwilligers voor de 24ste editie van de Twee- en Jeugdhead op zaterdag 30 maart en de 69ste editie van de Skiffhead op zondag 31 maart. Dit jaar ontvangen we weer meer dan duizend roeiers uit binnen- en buitenland die onder altijd verrassende weersomstandigheden de 7.500m van Ouderkerk naar De Hoop af gaan leggen. Dat maakt onze wedstrijd tot een bijzondere gebeurtenis. U kunt het meemaken als vrijwilliger, aan de wal of op het water. Iedereen kan de diverse vrijwilligerstaken uitvoeren: van beginnende roeier tot master, partner en familie van roeiers of ouders van jeugdleden. Roeiervaring is niet per se nodig. Geef u op voor een paar uur, voor een halve of een hele dag. Of zelfs voor beide dagen. Het is een leuke manier om leden van De Hoop te leren kennen en toproeiers te zien strijden.

Wij leggen onze vrijwilligers elk jaar weer graag in de de watten met consumptiebonnen en daarbij krijgen de stremmers koffie, thee en een lunch mee in de boot.

Klik op:  Aanmeldingsformulier en geef u op als vrijwilliger.

Voor vragen: daehffiks.[antispam].@gmail.com

We hopen u te zien op 30 en/of 31 maart!