Vrijwilligers Novembervieren, zondag 7/11

Geplaatst op 10-10-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Nicole ten Horn en Olga Almekinders
Wij zijn heel blij met de eerste groep van enthousiaste vrijwilligers die zich inmiddels heeft aangemeld, maar zonder een grote groep vrijwilligers is het niet mogelijk om deze (inter)nationale najaarsklassieker te organiseren. Er zijn 90 taken te verdelen en vele handen maken licht werk. 
 
De Novembervieren is een wedstrijd over 4km vanaf ’t Kalfje naar De Hoop voor gestuurde vieren (scull en boord, glad of C-boot). Zo’n 1.900 roeiers, stuurtjes en coaches worden verwacht. Bestaande uit veteranen, jeugd, studenten en ook ploegen uit het buitenland. Zie voor meer info https://www.novembervieren.nl. Informatie over inschrijvingen komt binnenkort via de commissarissen wedstrijden en materieel. De corona regels zullen zich waarschijnlijk beperken tot het tonen van de corona toegangs app. Hierover komen nog nadere mededelingen. 
 
Als vrijwilliger maak je de wedstrijd van dichtbij mee, aan de wal, op het vlot of op het water. Bovendien is het een leuke manier om nog meer leden van De Hoop te leren kennen. Het maakt niet uit welk roeiniveau je hebt. Ook als je aan de wedstrijd meedoet, kun je met gemak tijdens andere blokken helpen. We hebben je hard nodig. Geef je op voor een paar uur, voor een halve of een hele dag. Wij zorgen voor goede instructies, consumptiebonnen en koffie/thee met lekkers voor de stremmers op het water. Help je mee? Klik hier voor meer info en om je als vrijwilliger op te geven. We hopen je te zien op 7 november!
 
Namens Wedstrijdcommissie Novembervieren en Skiffhead K.A.R. & Z.V. "De Hoop"