Vrijwilligers Novembervieren 4/11

Geplaatst op 23-09-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Wedstrijdcommissie Novembervieren en Skiffhead K.A.R.&Z.V. De Hoop

Om de Novembervieren in goede banen te leiden zoeken wij enthousiaste vrijwilligers voor de 49ste editie van de Novembervieren op zondag 4 november 2018.

Dit jaar ontvangen we weer vele honderden roeiers uit het hele land die onder altijd verrassende weersomstandigheden de 4 kilometer van restaurant Klein Kalfje naar De Hoop af gaan leggen. Zonder vrijwilligers is het onmogelijk om dit soort grote wedstrijden te organiseren. Jij kunt de wedstrijd van dichtbij meemaken als vrijwilliger, aan de wal of op het water. Geef je op voor een paar uur, voor een halve of een hele dag. Het is een leuke manier om nog meer leden van De Hoop te leren kennen. We leggen onze vrijwilligers elk jaar weer graag in de watten met consumptiebonnen en een lekker cadeautje voor mee naar huis.

Klik op aanmeldformulier vrijwilligers Novembervieren en geef je op als vrijwilliger. We hopen je te zien op 4 november!