Vrijwilligers gezocht voor Novembervieren 3/11

Geplaatst op 29-09-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Nicole Steffens-ten Horn

K.A.R. & Z.V. "De Hoop” is bijzonder trots om de 50ste editie van de Novembervieren te mogen organiseren. Om deze grote landelijke najaarsklassieker in goede banen te leiden zoeken wij als Wedstrijdcommissie weer enthousiaste vrijwilligers voor de jubileum wedstrijd op zondag 3 november 2019. De Novembervieren is een wedstrijd voor gestuurde viertjes (boord en scull) over een afstand van 4 kilometer.
Dit jaar ontvangen we weer zo’n kleine 2.000 roeiers en stuurtjes uit het hele land die onder altijd verrassende weersomstandigheden de 4 kilometer van restaurant Klein Kalfje naar De Hoop afleggen. Dat maakt onze wedstrijd tot een bijzondere gebeurtenis.
Zonder vrijwilligers is het onmogelijk om dit soort grote wedstrijden te organiseren. Jij kunt de wedstrijd van dichtbij meemaken als vrijwilliger, aan de wal of op het water. Het maakt niet uit welk roeiniveau je hebt. Ook als je aan de wedstrijd meedoet, kan je met gemak tijdens andere blokken helpen. We hebben je hard nodig. Geef je op voor een paar uur, voor een halve of een hele dag. Bovendien is het een leuke manier om meer leden van De Hoop te leren kennen. Wij zorgen voor consumptiebonnen en koffie/thee met een lunchpakket voor de stremmers op het water. Help je mee?
Klik op https://forms.gle/wTh9ixWP79kqg34m9 en geef je op als vrijwilliger. We hopen je te zien op 3 november!

Namens de Wedstrijdcommissie Novembervieren en Skiffhead K.A.R. & Z.V. "de Hoop"