Voorjaarstocht zeiljachten; Opstappen op Zeiltjalk “De Vlieter”

Geplaatst op 24-03-2019  -  Categorie: Zeilen  -  Auteur: Stephen de Haseth

In het weekend van 17, 18 en 19 mei organiseert 'de Hoop buitengaats' de voorjaarszeiltocht voor jachteigenaren op het IJsselmeer en de Wadden. Het getij is dat weekend ideaal voor een tocht naar bijvoorbeeld Vlieland of Terschelling.

Wij helpen graag bij het bijeenbrengen van vraag en aanbod van opstappers. Om meer opstappers te kunnen plaatsen, is dit jaar ook de Zeiltjalk, “De Vlieter”; www.vlieter.nl afgehuurd, met plaats voor 12 mensen. Je hebt overigens niet per se zeilervaring nodig om op te stappen op de De Vlieter  De kosten voor De Vlieter zijn 200 p.p. incl. 2 overnachtingen aan boord, haven- en liggelden, proviand en eten aan boord; excl. 1x gezamenlijk diner met alle deelnemers aan wal.  

De kosten voor opstappers op een kajuitzeiljacht (proviand, haven- en liggelden en bijkomende kosten) worden verdeeld over de bemanning op het desbetreffende kajuitzeiljacht. Schippers worden traditioneel vrij gehouden van de kosten voor het gezamenlijk diner aan wal.
Op deze voorjaarstocht is het Reglement voor Zeiltochten van De Hoop van toepassing.

Aanmelden en betalen:   

Per email:neliez.[antispam].@karzvdehoop.nl, ovv ‘Opstapper Voorjaarstocht’ dan wel ‘Opstapper De Vlieter’, je naam, mobiele nummer en emailadres.

De betaling van € 200 tbv opstappen op De Vlieter, SVP overmaken naar rekeningnr. NL08 FVLB 0225943913 tnv D.R. Buitelaar ovv ‘Opstapper De Vlieter’ en je naam.