Voorjaarstocht Buitengaats: 17/6

De afgelopen weken is enthousiast gereageerd op de oproep voor de Voorjaars buitengaats zeiltocht richting Wadden van 16 juni (verzamelen Medenblik en gezamenlijk diner) tot en met zondag 18 juni (retour). We hebben al veel aanmeldingen binnengekregen zowel van opstappers voor de huurboten als van De Hoop-schippers met hun eigen boten en bemanning. 
 
  1. Oproep aan opstappers (voor een gehuurde boot). Door de vele aanmeldingen kunnen we nu al bijna 4 boten vullen. Misschien kunnen we zelfs een vijfde boot huren.
    Zowel ervaren als niet ervaren (kajuitboot)zeilers zijn welkom. Er gaat een ervaren schipper mee. De kosten (schatting ± eur 200 pp)  van de gehuurde boten (+/- 36ft, 3 hutten) worden gedeeld door schipper/bemanning. Je deelt een hut, een hut alleen kost het dubbele. Overige kosten ± eur 50 pp (proviand aan boord, havengeld en brandstof). Daarnaast nog eventuele kosten diner in restaurant op vrijdag of zaterdagavond. Graag aanmelden vóór eind januari. 
  2. Oproep aan schippers met eigen boot en bemanning. We streven naar een indrukwekkende vloot van De Hoop-boten. Daarom ook de oproep aan De Hoop-schippers met hun eigen boot en bemanning om zich aan te melden. Er hebben zich al meerdere boten aangemeld.
 
Aanmelden via eissimmocliez.[antispam].@karzvdehoop.nl. Geef aan of je als
  1. opstapper op een huurboot meewilt (en of je een hut wilt delen of een eigen hut wilt, en je zeilervaring, na aanmelding wordt gevraagd eur 100 aanbetaling te doen. Hiervan is geen restitutie mogelijk)
  2. schipper met eigen boot en bemanning meegaat. Zie voor aanvullende informatie de agenda.