Vooraankondiging online Algemene Vergadering dinsdag 16/6

Geplaatst op 25-05-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jannemieke ter Horst
Wegens de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus kon de in april geplande Algemene Vergadering (AV) niet plaatsvinden. Op basis van de Tijdelijke wet COVID-19 Justitie en Veiligheid is het nu mogelijk om de AV online te houden. De vergadering zal plaatsvinden op dinsdag 16 juni om 19:30
Om deel te kunnen nemen aan de online AV is aanmelding verplicht. Voorafgaand aan de AV zullen inloggegevens per e-mail verstuurd worden naar de leden die zich aanmelden. Leden kunnen zich uiterlijk 12 juni aanmelden via de inschrijfoptie in het agendapunt op de website. De inschrijving gaat in drie stappen: Inschrijven => Verder => Afronden. Let op: de inschrijving is pas compleet indien op 'Afronden' is geklikt. 

De stukken zullen voorafgaand aan de AV in de bibliotheek van het afgesloten deel van de website geplaatst worden. Eventuele vragen naar aanleiding van de stukken kunnen tot 72 uur van tevoren per e-mail (siraterces.[antispam].@karzvdehoop.nl) worden ingediend. De convocatie wordt geplaatst in de volgende e-Punt.