Vogalonga in Venetië 9/6

Geplaatst op 10-12-2018  -  Categorie: Roeien  -  Auteur: Marjolein Bierens

Op 9 juni 2019 willen Jessica, Winnifred, Annemiek, Hilde en Marjolein (allen S3 niveau en zeer enthousiaste en gedreven roeiers) de Vogalonga gaan roeien in Venetië, een tocht van 30 km. De Vogalonga is geen wedstrijd, maar een eerbetoon aan de lagune van Venetië. Ooit een protest tegen gemotoriseerd verkeer, nu een evenement met zo'n 7000 boten en alles dat kan varen zonder motor.

Omdat er nogal wat organisatie aan te pas komt is het fijn om met meerdere mensen te zijn en met meerdere boten. Natuurlijk onder het motto van ‘meer zielen, meer vreugde’, maar ook vanuit organisatie oogpunt, want, eenmaal in Venetië, komt er best wat bij kijken.

Dus, als je het leuk vindt om eens ergens anders te roeien dan op onze zo geliefde en bezongen Amstel, de geur in te ademen van de Lagune, het San Marco te zien vanaf het water, om per boot en op eigen kracht je weg te vinden over het Canal Grande, de strijd durft aan te gaan met gondeliers, van pasta en pizza houdt en van Aperol en ook nog even, en passant, de Biënnale wilt zien, sluit je dan bij ons aan.

Informatie bij Marjolein Bierens.