Virtual Head of the River 2021 voor alle roeiers!

Geplaatst op 28-02-2021  -  Categorie: Roeien  -  Auteur: Wedstrijdcommissie K.A.R.Z.V. 'de Hoop'
Wanneer: van 20 maart tot 4 april.
Wat: een virtueel multi-sportevenement waarbij alle roeiers, van relatieve beginner tot doorgewinterde skiffeur, het tegen elkaar opnemen op en rond eigen water over een afstand van 4km of 8km; een hele of een halve Head. 
Roeien: in diverse velden in een skiff, C1, Liteboat of meermansboten <27 dan wel half-gevulde C4x+. Vorm je één huishouden? Dan ook in een tweetje of viertje. 
Op de wal: kun je ergometeren, fietsen en hardlopen.
Hoe: jij bepaalt wanneer en waar en waarmee je meedoet binnen de aangewezen twee weken. Je houdt je aan de normale vaar- en verkeersregels. Je registreert met je sporthorloge of smartphone via gps en geeft je tijd door middels Time-Team. Je mag aan alle onderdelen, eventueel meerdere keren, meedoen. De snelste tijd telt. 
Corona-proof: alle geldende corona protocollen kun je op deze manier goed opvolgen. Plezier, sportiviteit en eerlijkheid staan voorop. 
 
Het mooiste van een virtuele editie is dat iedere roeier aan de mythische Head of the River kan deelnemen en zich kan meten met iedereen die meedoet. Uiteraard kunnen de tijden niet 100% met  elkaar vergeleken worden omdat er op verschillende wateren of wegen en op verschillende momenten gesport wordt.  
Nadere informatie over de exacte invulling, tijdregistratie en inschrijven voor de Virtual Head of the River 2021 zal zo spoedig mogelijk worden gedeeld in de ePunt en op de websites en social media. Volg en like ons op www.headoftheriver.nl, www.skiffhead.nl, Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin.