Verslag NovemberVieren 2021

Geplaatst op 07-11-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Christof Coenders, Commissaris Wedstrijd
De blaadjes kleurden rood en bruin, de wind blies de waterkou je nek in, het zonnetje scheen af en toe flauwtjes achter de wolken; het was weer tijd voor de November444!
Iedereen stond, net zoals bij elke kans om een wedstrijd te starten, weer te trappelen bij het idee om de vier kilometer tussen het Klein Kalfje en de Hoop af te rammelen in gestuurde vieren. En daarom liep het aantal inschrijvingen in rap tempo op, in aanloop naar het weekend. Echter dat was niet het enige wat rap opliep; het aantal COVID besmettingen wilde niet onder doen voor de inschrijvingen, waardoor op het laatste moment helaas menige ploeg moest afhaken.
311 ploegen verschenen uiteindelijk aan de start, waar 30 ploegen voor de K.A.R.V. De Hoop uitkwamen, 26 boten met alleen Hoop-hemden en 4 in combi. Maar niet alleen in de breedte lieten we ons gelden. In alle veteranenvelden werd er door onze ploegen vooraan gevaren en gewonnen! Tot zeven keer mocht een ploeg van onze vereniging naar de bar om het blik in ontvangst te nemen. Met een speciale vermelding voor de Dames veteranen B viermet en de Heren Veteranen dubbelvier, die beiden zowel hun veld als het totale klassement naar zich toe trokken. Proficiat aan alle winnaars!
 
Tot slot een speciaal woord van dank aan onze wedstrijdcommissie bestaande uit Arthur Molenaar, Boudewijn Bisschop, Christine Rustenburg, Erik Schoonen, Ger Jager, Hendrik-Jan Wiers, Ingeborg de Koe, Mark Polman, Martha Blackley, Nicole ten Horn, Olga Almekinders, Oline van Wijnen en Sandra Pronk, die samen met een recordaantal vrijwilligers de wedstrijd uitstekend georganiseerd hebben, in deze toch weer uitdagende tijden.
 
Winst:
DVB 4+ - Noor Zomerman, Anneke Timmermans, Willemijn Pas en Dieuwertje Kooij
DVC 4+ - Karin de Koning, Coosje Tuijn, Hella van de Bunt, Marjolein Morssinkhof en Mickey Revet
DVF 4+ -  Caroline Vermij, Nicole ten Horn, Machteld Allan, Paula de Jonge en Kim Veenbrink
DVF 4*- Ineke Vos, Tineke Lambooy, Els van Dam, Erna van den Doel en Merijn de Clercq Zubli
HVA 4* - Mitch Geraedts en Paulien Vocking
HCL 4+ - Reint Beuling, Koen van der Veer , Floris Loeffen, Thijs van Haaps en Emily Heijenberg
M16 4*- Olga Mommersteeg
 
Alle uitslagen zijn te vinden op de website Novembervieren.nl