Verbouwing bar vanaf 15 juli

Geplaatst op 16-06-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Philip Breedveld
In de ALV van 2016 heeft het bestuur medegedeeld het legaat van Tim Plooij aan te zullen wenden voor het vernieuwen van de bar. De bestaande ronde bar heeft niet meer de uitstraling die past bij De Hoop en het meubel is bovendien inefficiënt in gebruik. De nieuwe bar heeft een praktische, rechthoekige vorm, die ten dele de sociëteit in steekt. Tegen de muur van de keuken komt een nieuwe kast voor de koffiemachine, met kastjes voor glaswerk en een luikje voor contact met de keuken. Belangrijkste gebruikte materialen zijn mahoniehout en RVS. Een beeld van de nieuwe bar wordt binnenkort opgehangen op het mededelingenbord.
De werkzaamheden vinden plaats vanaf 15 juli en duren naar verwachting tot en met 29 juli. Eerst worden leidingen e.d. afgesloten en de oude bar gesloopt. De interieurbouwer legt daarna een nieuwe rubbervloer en plaatst daarop de bar en de kast, parallel met werkzaamheden van elektricien en loodgieter. Tot slot wordt nog geschilderd.
Als gevolg van de werkzaamheden kan de grote sociëteit niet worden gebruikt in de bovengenoemde periode en wordt bekeken hoe De l'Espoir haar service daarop aan kan passen. In volgende ePunten wordt u hier verder van op de hoogte gebracht.