Verbouwing bar: alternatieve catering 15 t/m 30 juli

Geplaatst op 07-07-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Caroline Lissone, Monique van Schendelen
Geen catering De l’espoir tijdens verbouwing bar. Dinsdag-, woensdag- en donderdagavond gereduceerd tarief bij restaurants op loopafstand.
Van maandag 15 t/m dinsdag 30 juli wordt in de Grote Sociëteit de nieuwe bar geplaatst. Omdat het onmogelijk is om gedurende deze periode behoorlijke service te bieden is De l’espoir gesloten. De Kleine Sociëteit blijft toegankelijk voor de gebruikelijke koffie/thee/frisdrank voorziening. 
Om de Hoop-leden van dienst te zijn heeft De l’espoir een samenwerking tot stand gebracht met enkele restaurants aan de Weesperzijde: Saffraan aan de Amstel (mediterrane keuken), Loulou pizzabar (pizza’s en pasta’s), Café Côte Wispe (grandcafe). Onder vermelding van ‘ik ben Hoop-lid’ en op vertoon van ‘uw elektronische sleutel/ tag’ kan men aldaar tijdens de verbouwing op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond een maaltijd nuttigen tegen een gereduceerd tarief, ongeveer vergelijkbaar met de prijs van een dagschotel op de clubavond. Navraag in de restaurants welke gerechten als Hoop-lid tegen reductie verkrijgbaar zijn voorkomt misverstanden. Reserveren is aan te raden. Flyers zullen bij De Hoop worden verspreid met extra informatie over deze restaurants.

Vanaf woensdag 31 juli hopen wij achter de nieuwe bar weer optimaal onze service te kunnen verlenen.