Van het bestuur 30/8

Geplaatst op 30-08-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: John Graham

Coronaprotocol: Naleving
Het coronaprotocol voor volwassenen staat op de website en kan men ook hier vinden. In de kleedkamers mogen maximaal vier personen aanwezig zijn en daarnaast maximaal twee onder de douche. Dat betekent dat als men met een acht van het water afkomt het niet toegestaan is om met zijn allen direct de kleedkamer in te gaan. Indien iemand (bestuurslid of niet) opmerkt dat er te veel mensen in de kleedkamer zijn, dienen de laatst aangekomen personen de kleedkamer te verlaten. Onplezierige reacties zijn absoluut niet op hun plaats. Het protocol is er voor de veiligheid van ieder lid.

Jeugdinstructie vanaf 2/9
De jeugdinstructie begint weer: vanaf 2 september twee keer per week. De boten op de Hoop zijn dan elke woensdag tussen 15:30 en 18:15 en elke zaterdag tussen 11:30 en 14:15 uitsluitend voor de jeugdleden beschikbaar.

Afschrijven roei- en zeilboot op één dag
Voor degenen die op één dag zowel willen roeien als zeilen is het mogelijk om een roeiboot èn een zeilboot af te schrijven. Door de manier waarop het systeem werkt, dient men eerst de roeiboot af te schrijven en daarna de zeilboot. Probeert men het andersom, dan wordt het afschrijven van de roeiboot geblokkeerd.

Tweezonder
De Gollum is weer in de vaart als B3-tweezonder. Anders dan vroeger het geval was, heeft deze boot nu eigen riemen.