Uitslagen Jeugd en Senioren

Geplaatst op 24-06-2018  -  Categorie: Roeien  -  Auteur: Oscar Dinkelaar & Edzo Klawer

Uitslagen Jeugdwedstrijd RIC 23/6

23 van onze jeugdroeiers t/m 14 jaar deden zaterdag mee met de RIC Jeugdwedstrijden. Ieder jaar weer een gezellige en leuke wedstrijd bij onze "buren". Met 13 deelnemende verenigingen uit Amsterdam en omgeving was er een groot deelnemersveld en een strak tijdschema. Ondanks de onvoorspelbare wind werd in alle categorieën goed geroeid op de Amstel. Zowel in de skiff als in de dubbeltwee en de C4* gingen de bekende grote medailles mee naar huis. Zeno kwam 2/100 seconde tekort voor een eerste plek in de skiff (12 jr). Blik ging er naar Merijn de Clerq Zubli in de skiff (11 jaar) en naar het duo Zeno Gautier en Felix Thijssen in de dubbeltwee (10/12 jaar).

Overwinning:
1e - 11 jr 1x: Merijn
1e - 10/12 jr 2x: Zeno en Felix

Uitgelicht:
2e - 12 jr 1x: Zeno
2e - 10/12 jr 2x: Noémie en Jackie
2e - 10/12 jr C4*: Christian, Thomas, Lucas en Laurens
3e - 10/12 jr C4*: Merijn, Emil, Lapo en Sebbe
3e - J13/14 2x: Vito en Nicolas

Finale DiNHo wintercompetitie 24/6

Omdat ze als resp. eerste en tweede waren geëindigd bij de wintercompetitie van District Noord-Holland, mochten gisteren de J14 en J16 4* deelnemen aan de landelijke finale. Mede door het gemixte veld zat het erepodium er niet in. Maar het was een mooie ervaring om op de Bosbaan met zes banen naast elkaar een wedstrijd te roeien. Goed gedaan Bix, Julien, Nicolas, Vito, Ilja, Ophir, Marc, Mees, stuurtjes Quinten en Mouaad en invaller-op-het-allerlaatste-moment Sara.

Uitslag Midzomer Vechtrace

Rond de langste dag van het jaar vindt op de prachtige Vecht deze uitdagende wedstrijd plaats over 5 km. De dames van AZIM-acht trainen fanatiek naar steeds meer wedstrijden toe en deze mocht niet op het lijstje ontbreken. Het resultaat was een nette 2e tijd in het D8+ veld.

Uitgelicht
2e in D8+ : Hella van der Bunt, Paula de Jonge, Machteld Allan, Saskia Bekke-Proost, Nicole Steffens, Caroline Vermij, Winnie Donkers in combi met Nereus en RIC