Toertocht West-om op zondag 23/8

Geplaatst op 02-08-2020  -  Categorie: Toerroeien  -  Auteur: Paula de Jonge

Wegens de corona-maatregelen moesten we het traditionele dauwroeien op Hemelvaartsdag en ook de Kortste-nacht-tocht afblazen. Nu we weer in meerpersoonsboten mogen varen, is het tijd om wat in te halen. 
Voor degenen die niet met vakantie naar het buitenland gaan en die ons eigen Amsterdam vanaf het water beter willen leren kennen, is er op zondag 23 augustus een toertocht met C-materiaal en wherry's naar de Sloterplas en terug. Halverwege gaan we onze eigen meegebrachte picknick nuttigen ofwel lunchen in een restaurant aan de Sloterplas. Als de regen met bakken uit de hemel komt, wordt de tocht verzet naar een andere datum.
Er zijn nog maar een paar plaatsen voor de tocht op 23 augustus beschikbaar. Via de tam-tam was al bekend geworden dat de tocht zou plaatsvinden en er heeft zich al een grote groep aangemeld. Vanwege corona is de groep beperkt tot 30 personen. Maar geef je op via deze link of via de Agenda, want bij voldoende belangstelling zal de tocht op een zondag in de eerste helft van september nog een keer plaatsvinden.