Terras weer open per woensdag 19 mei

Geplaatst op 16-05-2021  -  Categorie: De l'espoir  -  Auteur: Caroline Lissone, Caspar Sloos
Indien de aangekondigde daling doorzet en de CCOVID-19 cijfers op gewenst niveau komen mogen ook de terrassen van de sportverenigingen vanaf woensdag 19 mei 2021 weer in gebruik worden genomen. Dat betekent dat De l’espoir na vele maanden eindelijk haar werkzaamheden kan oppakken.
Wij zullen conform de gestelde regels en eisen het terras weer terugplaatsen en onze diensten aanbieden op de (voorlopig) onderstaande momenten.
  • Dinsdag/Woensdag/Vrijdag/Zaterdag/Zondag tussen 09.00-14.00 uur
Vooralsnog zijn wij van plan om per juni ook de woensdagavonden open te gaan (tot 20.00 uur) en hopelijk mag spoedig ook de binnen horeca weer open en zal er een verruiming in de tijden komen.
Dat geeft ons meer ruimte om ook met minder mooie avonden en weersomstandigheden een ‘escape’ voorhanden te hebben.
Uiteraard zullen wij meebuigen met nieuwe maatregelen, toekomstige openings-versoepelingen en weersomstandigheden. 
Mochten de weersvoorspellingen drastisch tegenvallen dan kunnen de openingstijden op dat moment aangepast worden. Wij zullen dit kenbaar maken via een aanwezig/afwezig poster beneden in de entreehal of een bericht via FB of Hoop-app Cappie.
 
Graag zien wij jullie spoedig weer terug op het terras onder het genot van een drankje, stukje taart van Kuyt of anders.
 
Toevoeging van Monique van Schendelen:
Als de persconferentie van maandag 17 mei geen roet in het eten gooit mag het terras van onze ’sportkantine’ vanaf woensdag 19 mei weer open. In ieder geval zijn de tafels en de stoelen door de leden van Big Boys United uit de winterstalling gehaald en naar het terras getild. En de bloembakken zijn afgelopen week met de hulp van Monique Middeldorp gevuld met vrolijk zomergoed. Nu vooral hopen op mooi terrasweer! MvS
 
Met culinaire groet,