Start Z1 zeilcursus 12 februari

Geplaatst op 11-02-2019  -  Categorie: Zeilen  -  Auteur: Stephen de Haseth
Dinsdagavond 12 februari 20.00 uur start in de kleine sociëteit de Z1 zeilcursus voor beginnende zeilers, die bestaat uit 3 theorie- (12, 19 en 26 februari) en 8 praktijklessen op de Vinkeveense Plassen in april en mei. Een zeilinstructie lespakket wordt per email verstrekt. Aan de deelnemers wordt een bescheiden bijdrage gevraagd van € 100,-. Kom gerust langs, ook al heeft u zich nog niet opgegeven.

De Z2 zeilcursus, voor diegenen die al in het bezit zijn van Z1 of CWO1 brevet, start 12 maart. Ook deze cursus bestaat uit 3 theorie- en 8 praktijklessen en een per e-mail toegezonden zeilinstructiepakket. De kosten voor deze cursus bedragen € 50,-.

Hoop-leden reeds in het bezit van een CWO2 brevet die hun theoretische kennis en praktijkvaardigheden willen bijspijkeren middels een Opfriscursus, zijn ook welkom bij de Z2 theorielessen. Bij deze Opfriscursus is tevens een zeilclinic of een zeilles inbegrepen. Hiervoor wordt een bijdrage gevraagd van € 25,-.

We doen onze uiterste best om de volledige informatie inclusief alle data en tijdspannen op de website van de Hoop te plaatsen.

Voor aanmelden of vragen kunt u contact opnemen met Stephen de Haseth, neliez.[antispam].@karzvdehoop.nl / 06 41 36 51 33