Sleutelwissel

Geplaatst op 09-09-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Philip Breedveld

Afgelopen week heeft een groot aantal leden zijn/haar sleutel ingewisseld voor een nieuwe toegangspas ('tag'). Momenteel zijn al ongeveer 500 tags in gebruik genomen. De komende week kunt u weer bij gelegenheid (in het algemeen tijdens drukke uren in de sociëteit) uw sleutel inwisselen.

Om misverstanden te voorkomen nog even de volgende uitgangspunten voor deze tags:
- Verlies van uw tag moet u direct melden bij het bestuur per e-mail aan wuobeg.[antispam].@karzvdehoop.nl. Het bestuur maakt de tag dan onklaar voor gebruik door derden.
- Per lid is één tag beschikbaar.
- Mocht u niet meer beschikken over uw oude sleutel, dan krijgt u een nieuwe tag middels betaling van de borg per automatische incasso.
- Ook derden (bijvoorbeeld externe coaches) kunnen gebruik maken van een tag tegen betaling van de borg door een lid.
- De gegevens die het passensysteem genereert zal het bestuur alleen gebruiken in geval van calamiteiten. Privacy statement hangt op het mededelingenbord in de gang.

Het bestuur hoopt volgende maand geheel over te kunnen gaan op het nieuwe systeem. De sloten worden dan onklaar gemaakt voor gebruik met een ledensleutel. Graag vragen wij uw medewerking om uw sleutel zo spoedig mogelijk in te wisselen voor een nieuwe tag.