Regioroeiwedstrijd bij De Amstel

Geplaatst op 19-06-2022  -  Categorie: Regioroeien  -  Auteur: Regioroeicommissie: Christel, Jeroen, Andreas, Rob, Yvonne
Afgelopen zaterdag zijn de derde Regioroeiwedstrijden van dit seizoen geroeid bij tropische temperaturen. De Hoop was wederom present met veel ploegen (4 stuks). De andere verenigingen hadden minder ploegen maar waren wel sterk. Door de vele recreatieboten waren er veel golven. De ploegen van De Hoop bleven gefocust en hebben mooie tijden geroeid maar helaas net geen blik c.q. taart.
 
Het enthousiasme van de ploegen valt op. Dit is mede te danken aan de inzet van de captains van de ploegen. Graag vermelden we hierbij hun namen: Roxsane Maxwell, Evgeniya Mednikova, Alexander Marquenie, Mariette Keijser, en Esther de Bruin. Dank voor het samenstellen van de ploegen voor elke wedstrijd, het coördineren van de trainingen en voor jullie enthousiasme!
Deze laatste wedstrijd voor de zomervakantie viel op met de inzet van allen om te winnen. We kijken uit naar de wedstrijd bij Willem III op 17 september, en niet te vergeten de laatste wedstrijd van 8 oktober op De Bosbaan.