Ploegendiner 6/3

Geplaatst op 12-01-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Tamme Wierenga

Thema ploegendiner vrijdag 6 maart 2020 is: Tokyo 2020.
Tokyo 2020
Het nieuwe roeiseizoen is alweer begonnen en de Heineken en de Head naderen. Het is dus ook weer tijd om het ploegendiner in je agenda te zetten: vrijdag 6 maart. Vanaf 18:00 zal de sociëteit in Japanse sferen gebracht zijn. Binnenkort wordt de inschrijving geopend. Teamcaptains: hou de e-Punt in de gaten en schrijf je ploeg op tijd in! Natuurlijk zijn ook de skiffeurs welkom, evenals de zeil-, indoor- en coastalrowingteams.
We blikken dan middels hilarische / ontroerende voorstellingen of briljante speeches van de verschillende roeiploegen vooruit op ons eigen seizoen en op de Olympische spelen in Tokyo. De ouderen herinneren zich wellicht weer 1964. Goud voor o.a. Anton Geesink en Gerben Karsten. Zilver voor o.a. Ada Kok, Erica Terpstra en Steven Blaisse / Ernst Veenemans (2-). En brons voor o.a. de 2+ en 4+. In 2020 hopen we op o.a. goud voor de dubbelvier (Koen Metsemakers, Dirk Uittenbogaard, Abe Wiersman en Tone Wieten) die in 2019 wereldkampioen werden.
Indien je het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan het creëren van een Japanse sfeer in onze sociëteit of te assisteren bij beeld en geluid, graag een berichtje naar: agnereiw.emmat.[antispam].@gmail.com.