Outdoor woensdag 28/10 19:00-20:15

Geplaatst op 25-10-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Tamme Wierenga

Samen met het bestuur hebben we een manier gevonden om binnen de huidige (sinds 14 oktober) coronaregels een outdoor te organiseren. Dinsdagavond is er echter weer een persconferentie. Mochten er dan nieuwe regels worden aangekondigd die impact hebben op de outdoor dan zullen we dat via de facebook pagina van de Hoop melden.
Op dit moment zijn twee extra afspraken nodig:

  • Op centrale momenten moet iedereen op 1,5 meter van elkaar staan.
  • Uitvoering van oefeningen in groepen van maximaal 4 personen, en ook dan houdt iedereen 1,5 meter afstand tot elkaar. Tijdens de training mogen leden niet wisselen van groepje.

Uitgangspunten: Blijf thuis bij (milde) klachten, houd voortdurend 1.5 meter afstand, thuis omkleden en douchen, en de training is op eigen risico.
Organisatie: Verzamelen buiten, bij de voordeur van De Hoop, om 18:55. Inhoud: ca 4.5 km meer en minder hard lopen, en onderweg krachtoefeningen doen. We wachten steeds op elkaar zodat iedereen in het zicht blijft. De route gaat via de Rembrandttoren.  Het is natuurlijk mogelijk om vandaar te starten, waardoor je 2.4 km minder hoeft te hardlopen. Ten slotte: denk er aan om op tijd (voor dinsdag 16:00) de koks-box te bestellen bij De l’espoir, af te halen vóór de training.