Novembervieren 2020 afgelast - save the date: 1/11

Geplaatst op 06-09-2020  -  Categorie: Roeien  -  Auteur: Wedstrijdcommissie Skiffhead en Novembervieren K.A.R.Z.V. De Hoop

Novembervieren afgelast
De Novembervieren gaan dit jaar helaas definitief NIET door. Op basis van de huidige corona maatregelen is het voor de organisatie onmogelijk om de regels overal op de juiste manier na te leven en de gezondheid van roeiers, coaches, vrijwilligers en toeschouwers te garanderen. We onderzoeken nu of het mogelijk is om lokaal een onderlinge sparsessie over 4 km te organiseren. We begrijpen dat deze beslissing een grote teleurstelling zal zijn voor alle deelnemers en betrokkenen, maar we zien jullie graag terug bij de editie van 2021!

Save the date: Onderlinge wedstrijd - zondag 1 november
Zet 1 november vast met potlood in de agenda voor een eventuele onderlinge Amsterdamse wedstrijd! Veel officiële wedstrijden gaan helaas niet door vanwege de Corona maatregelen. Om toch het wedstrijdgevoel dit jaar nog te kunnen beleven is de wedstrijdcommissie aan het onderzoeken of er op 1 november een onderlinge wedstrijd georganiseerd kan worden tussen de Amsterdamse verenigingen. Dit kan uiteraard alleen indien we dit kunnen organiseren met inachtneming van de geldende corona maatregelen. Er is dus nog wat onderzoek en overleg nodig, maar we hopen op 1 november een mooie onderlinge wedstrijd neer te kunnen zetten. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk!