Nieuws vanuit de KNRB: start kamprechter B opleiding

Geplaatst op 15-10-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Frank Verschoor

De KNRB zoekt nieuwe kamprechters. Op 14 en 21 november zal er een kamprechter B cursus gegeven worden in het OTC aan de Bosbaan te Amstelveen. Interesse? Lees dan verder en geef je op.

Het aantal roeiers in Nederland is de afgelopen jaren flink gestegen. De huidige wedstrijden worden steeds voller en er komen ook meer wedstrijden bij. Het is daarom van belang voor de organisatie van wedstrijden dat er meer kamprechters bijkomen. Daarnaast is het een leuke manier om betrokken te zijn bij wedstrijden, wedstrijd organisaties en het roeien.  

De cursus bestaat uit twee avonden. Op de eerste avond zal er dieper ingegaan worden op het Reglement voor Roeiwedstrijden(RvR) en op de taken van een kamprechter tijdens een wedstrijd. De tweede bijeenkomst is voornamelijk bedoelt voor het maken van een examen. Dit examen moet voldoende gemaakt worden om te mogen optreden als kamprechter. Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn. Deelname is gratis. 

Inschrijven kan via https://knrb.nl/soort-opleiding/wedstrijd-kamprechters/ (in het menu aan de rechterzijde van de pagina) Hier kan ook meer informatie gevonden worden over kamprechters en de opleiding. 

De data: 14 en 21 november.

Locatie: OTC, Bosbaan.

Tijd: 19:30 tot ~22:00.