Nieuwe sleutels 17/6

Geplaatst op 17-06-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Philip Breedveld

In vervolg op mededelingen in vorige edities van deze nieuwsbrief en de aankondiging in de laatste ledenvergadering heeft het bestuur gekozen voor een ‘elektronisch’ sleutelsysteem. Hiermee wordt het beheer van sleutels vereenvoudigd. De sloten van diverse deuren (o.a. voordeur, loodstoegangsdeuren, kleedkamers, kleine sociëteit, commissiekamer) worden de komende weken aangepast. 

Met deze aanpassing van de sloten kunt u vooralsnog gebruik blijven maken van de ledensleutel zoals u dat nu ook gewend bent, maar dit vernieuwde slot functioneert ook voor de nieuwe 'elektronische' sleutels. Na de overgangsperiode kunt u alleen nog de nieuwe sleutel gebruiken.

De eerste twee weken van juli zal u op een aantal momenten de mogelijkheid worden geboden uw oude sleutel te ruilen voor een nieuwe. De borg voor deze nieuwe sleutel is gelijk aan de huidige borg, 15 euro. Mocht u in het verleden een lagere borg hebben betaald, dan wordt dit verrekend. Na de sleutelwissel worden de cilinders onklaar gemaakt  en kunt u alleen met de 'elektronische' sleutel het gebouw in! Wij moedigen u dus van harte aan op korte termijn de sleutel te wisselen op de voorgestelde momenten. Mocht u niet in de gelegenheid zijn, dan bieden wij u later een mogelijkheid daarvoor. 

Het exacte schema voor de wissel wordt in de volgende epunt en op het prikbord bekend gemaakt.