Nieuwe Ledendiner donderdag 3/9

Geplaatst op 09-08-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Nieuwe Leden Commissie

Donderdagavond 3 september 2020 vindt weer het Nieuwe Ledendiner plaats. Een diner voor iedereen die het afgelopen jaar lid is geworden. Maar ook degenen die al langer bij De Hoop roeien, zijn van harte welkom. Het diner is zowel voor beginnende als ervaren roeiers, voor scullers en voor boordroeiers. Het is dé gelegenheid om andere Hoop-leden te leren kennen. Om een ploeg te vormen of uit te breiden, om samen mee te roeien en ervaringen of tips uit te wisselen. 
Vanwege het Corona-protocol kunnen we maximaal 40 personen tegelijkertijd in de grote sociëteit herbergen. Als het aantal aanmeldingen dit getal overschrijdt, dan vindt een tweede Nieuwe Ledendiner plaats op donderdagavond 10 september. De deelnemers worden naar roeibevoegdheden over de avonden verdeeld.
Ontvangst: vanaf 19.00 uur. Aan tafel om 19.30 uur. Kosten voor het 2-gangen diner incl. een drankje, verzorgd door De l’Espoir, bedragen € 20,-. Aanmelden en betalen voor het diner kan via de website van De Hoop > AGENDA of via deze link. Uiterste aanmelddatum: maandag 31 augustus.
Wanneer je onlangs lid bent geworden en nog geen inloggegevens hebt ontvangen, stuur dan een mailtje naar bulc.[antispam].@karzvdehoop.nl om je aan te melden voor het diner.

Helena de Boer, Theo van Dijk, Dolf Grande, Jurjen van Royen, Carolien van de Wal, Daud van Zijll Langhout