Nieuwe Ledendiner dinsdag 20 november

Geplaatst op 21-10-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Beatrijs Oosters
Op dinsdag 20 november wordt speciaal voor leden die na 30 juni 2017 lid zijn geworden het Nieuwe Ledendiner georganiseerd. Natuurlijk hopen we dat leden inmiddels enthousiast over de Amstel roeien en enigszins hun weg gevonden hebben binnen de vereniging. We weten dat nieuwkomers ook graag andere nieuwe leden ontmoeten en daarom organiseren we dit diner. Het is dé gelegenheid om ervaringen en tips uit te wisselen. Maar bovenal de ideale plek om nieuwe Hoopleden te ontmoeten met wie je een ploeg kan vormen of uitbreiden. Of met wie je gewoon eens samen kan afspreken. Zowel voor beginnende als voor ervaren roeiers, voor scullers en voor boordroeiers.
Borrelen vanaf 19.00 uur, aan tafel rond 20.00 uur. Kosten voor een 2-gangen diner incl. een drankje, verzorgd door onze pachter De l’espoir, bedragen € 20,-.
Aanmelden voor het diner kan hier. Wanneer je recentelijk lid bent geworden en nog geen inloggegevens hebt ontvangen, stuur dan een mailtje naar sretsoo.b.[antispam].@hotmail.com om je aan te melden voor het diner.