Nieuwe Ledendiner 29 mei

Geplaatst op 13-05-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Beatrijs Oosters

Dinsdag 29 mei a.s. wordt er speciaal voor leden die in 2017 en 2018 lid zijn geworden het Nieuwe Ledendiner georganiseerd. Natuurlijk hopen we dat leden inmiddels enthousiast over de Amstel roeien en enigszins hun weg gevonden hebben binnen de vereniging. We weten dat nieuwkomers ook graag andere nieuwe leden ontmoeten en daarom organiseren we dit diner. Het is dé gelegenheid om ervaringen en tips uit te wisselen. Maar bovenal de ideale plek om nieuwe Hoop-leden te ontmoeten met wie je een ploeg kan vormen of uitbreiden. Of met wie je gewoon eens samen kan afspreken. Zowel voor beginners als voor ervaren roeiers, voor scullers als voor boordroeiers, onder het genot van de 'cuisine' van onze pachter De l'espoir.

Voorzitter Jannemieke ter Horst zal iets vertellen over de plannen voor de komende periode en de Nieuwe Ledencommissie geeft graag antwoord op alle mogelijke vragen. 

Borrelen vanaf 19.00 uur, aanschuiven aan tafel rond 20.00 uur. Kosten voor een 2-gangen diner incl. een drankje bedragen € 20,-. Aanmelden kan hier tot en met vrijdag 25 mei. We zien je graag de 29ste!