Nieuwe Ledendiner 20/11

Geplaatst op 12-11-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Beatrijs Oosters

Op dinsdag 20 november 2018 wordt er speciaal voor leden die na 30 juni 2017 of in 2018 lid zijn geworden een Nieuwe Ledendiner georganiseerd. Natuurlijk hopen we dat leden inmiddels enthousiast over de Amstel roeien en enigszins hun weg gevonden hebben binnen de vereniging. We weten dat nieuwkomers ook graag andere nieuwe leden ontmoeten en daarom organiseren we dit diner. Het is dé gelegenheid om ervaringen en tips uit te wisselen. Maar bovenal de ideale plek om nieuwe Hoopleden te ontmoeten met wie je een ploeg kan vormen of uitbreiden. Of met wie je gewoon eens samen kan afspreken. Zowel voor beginnende als voor ervaren roeiers, voor scullers als voor boordroeiers.

Borrelen vanaf 19.00 uur, aanschuiven aan tafel rond 20.00 uur. Kosten voor een 2-gangen diner incl. een drankje, verzorgd door onze pachter De l’espoir, bedragen € 20,-.

Aanmelden voor het diner kan hier tot en met vrijdag 16 november. Wanneer je recentelijk lid bent geworden en daarom nog geen inloggegevens hebt ontvangen, stuur dan een mailtje naar Beatrijs Oosters om je aan te melden voor het diner.