Nieuwe Coördinatoren Instructie

Geplaatst op 28-03-2021  -  Categorie: Roeien  -  Auteur: Nicole ten Horn en Merlyn Middelweerd-Cremers
Na 3,5 jaar met heel veel plezier de instructiecoördinatie onder onze hoede gehad te hebben, maken wij plaats voor onze opvolgsters en ploeggenoten (AZIM-8): Christien Boonstra en Nicole Hoksbergen. Zij nemen onze taak 6 april over.
 
Een korte terugblik. Na een aanloopperiode in 2017 (15 cursisten) hebben wij in 2018 met behulp van 15 instructeurs 87 cursisten ingedeeld. Dat was warmdraaien voor het topjaar 2019: nu hadden we 141 cursisten! Het aantal instructeurs steeg naar 26. In 2020 werd de druk op instructeurs en boten vanwege de Coronamaatregelen groot. Waar eerst voor S1 twee instructeurs voor 4 leerlingen nodig waren, moesten wij 4 instructeurs inzetten voor 4 leerlingen. Desalniettemin hebben afgelopen jaar 85 leden les gekregen. De eerste drie maanden van dit jaar zijn goed begonnen: onze lijst telt al 64 cursisten waaraan 22 instructeurs hun kennis overbrengen.
Dit alles had nooit gekund zonder de geweldige en tomeloze inzet van de instructeurs. Allen enthousiaste vrijwilligers! Voor ons staat de teller nu in totaal op 392 geplaatste cursisten en daar kijken wij met trots op terug!
Wij wensen Christien en Nicole veel plezier en succes met hun nieuwe taak binnen De Hoop!
Wij zwaaien af,