Nieuw: IT-commissie

Geplaatst op 01-05-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Christof Coenders, Commissaris Wedstrijd
Oprichting Commissie Binaire Betrekkingen (IT-commissie); versterking gezocht
 
Hoewel een boot nog gewoon fysiek in de loods ligt en als men deze in het water legt, daarmee geroeid kan worden, is dat één van de weinige handelingen waar momenteel geen directe internetverbinding aan hangt.
De vereniging heeft inmiddels een flinke verzameling aan IT-gerelateerde zaken, die ons het leven makkelijker maken (zoals bijvoorbeeld de WIFI, een app, een afschrijfsysteem en de deurdruppels), maar wel onderhouden moeten worden. Daarnaast dendert de tijd voort en zijn er altijd (digitale) oplossingen die het leven nóg een stukje makkelijker kunnen maken.
Om die reden is het voornemen opgevat om een commissie op te richten, die enerzijds het IT-landschap van de Hoop in kaart brengt en eventuele IT-gerelateerde problemen voorkomt en/of verhelpt. En anderzijds een strategie opstelt en bewaakt om de vereniging ook digitaal gezond te houden in de toekomst.

Heeft u kennis van bijvoorbeeld digitale netwerken, infrastructuur, databases, (web)development, applicatiebeheer, etc? Bij deze nodigen wij iedereen uit, die affiniteit heeft met IT of een bovengemiddelde interesse heeft in deze materie, zich te melden bij de Commissaris Wedstrijden voor een vrijblijvend gesprek en/of eventuele toetreding tot de commissie. Het streven is minimaal 6 à 7 personen in de commissie zitting te laten nemen, onder het devies 'vele handen maken licht werk'.
We kijken uit naar uw bericht.