Meld je aan voor de Amstelbeker-achten!

Geplaatst op 29-07-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Daniël Nip

Op zondag 23 september barst de strijd weer los tussen de beste verenigingsachten van ons land tijdens de speciale editie van dit jaar, De Amstelbeker - De Hoop Lustrumwedstrijden. Studenten en niet-studenten zullen het tegen elkaar opnemen over de intense afstand van 750m. Voor de achtste maal vaardigt de Hoop haar snelste dames- en herenacht af om mee te strijden om de Fortunabeker en de Palmbeker!

Dit jaar zal de damesacht gecoacht en samengesteld worden door Daniël Nip en Iris Schreuder. De mannen zullen onder de hoede van Alex Vermeulen en Hans Maarleveld klaargestoomd worden.

Wil je als stuur één van deze twee achten naar een overwinning leiden? Ben jij een goede roeier en wil je tot de beste acht van de Hoop behoren? Meld je dan aan!

Aanmelden voor de dames acht kan met een mail aan Daniël (1991pinleinad.[antispam].@gmail.com) en voor de heren acht aan Alex (neluemrev.xela.[antispam].@upcmail.nl). We ontvangen je aanmelding graag vóór 6 augustus inclusief je boord, ervaring en telefoonnummer.

Het selectietraject en het trainingsschema zullen na sluiting van de aanmeldingen vastgesteld en gecommuniceerd worden.