Mededelingen

Geplaatst op 02-12-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

Nieuwjaarsreceptie zondag 5 januari 2020 – 16.00 uur
Terugblikken en vooruit kijken doen we tijdens de nieuwjaarsreceptie die zondag 5 januari vanaf 16:00 uur plaatsvindt. Het bestuur recipieert, vervolgens heffen we rond 17:00 uur gezamenlijk het glas en vindt waarschijnlijk een botendoop plaats. 
Monique van Schendelen

Herinnering: Informatiebijeenkomst over toerroeien zondag 8/11
Informatie over toertochten in het buitenland in het algemeen, meer in het bijzonder over deelname aan de Vogalonga in Venetië op Pinksterzondag 31 mei 2020 (door ervaringsdeskundigen Marjolein Bierens en Nell Westerlaken), en over deelname aan de Traversée de Paris et des Hauts-de-Seine op 20 september 2020 (door Catherine van Lingen): geinteresseerden zijn welkom op zondag 8 december om 12.00 uur in de Kleine Sociëteit.
Paula de Jonge

Save the date! Bijeenkomst instructeurs & examinatoren dinsdag 21/1
De eerder uitgestelde bijeenkomst voor instructeurs en leden examencommissie zal plaatsvinden in het nieuwe jaar op dinsdag 21 januari. Iedereen ontvangt per e-mail nog een persoonlijke uitnodiging. Maar zet deze datum al vast in je agenda.
Paula de Jonge

Indoor wordt eenmalig outdoor. Indoor betaalprocedure.
Woensdag 4 december gaat de school voorbereidingen treffen voor de ontvangst van Sinterklaas zodat wij er dan geen gebruik van kunnen maken. Dat betekent dat wij dan een outdoor gaan doen. Verzamelen om 18:55 onder de trap. Iedereen welkom.
De indoor kost €30 per seizoen per persoon. Het betalen gaat via de site van de Hoop: klik op ‘agenda’, klik op ‘Indoortraining volwassenen’, klik op ‘Inschrijven’, klik op ‘Verder’ en start betalen via Ideal.
Tamme Wierenga

Verhuur grote sociëteit dinsdagavond 3 december
Dinsdagavond 3 december is de grote societeit tussen 20.00-22.00 uur verhuurd voor een walking dinner. In de kleine societeit zijn de Hoop-leden van harte welkom voor het buffet of anderszins. Er zal volop service geboden worden.
Monique van Schendelen