Materieel & Vaarverboden

Geplaatst op 06-03-2022  -  Categorie: Roeien  -  Auteur: John Graham, Commissaris Materieel
Dank voor de hulp
Afgelopen vrijdag zijn er drie boten gedoopt. In afwezigheid van Kevin heeft een aantal leden de boten (min of meer) doopklaar gemaakt. Dank met name aan Hans Maarleveld, Dieuwertje Kooij, Alex Vermeulen en Monique Middeldorp, maar ook aan de anderen die hebben meegeholpen.
 
Boten inschikken
Vanwege de binnenkomst van een aantal nieuwe boten, hebben wij de indeling in de loods wat aangepast. Met name één acht en een aantal tweetjes zijn verplaatst. De Tootje van Niftrik ligt tijdelijk buiten op het zijvlot (wel te gebruiken). Zorg dat de boten op de goede plek teruggelegd worden om problemen voor anderen te voorkomen.
 
Vaarverboden
Gedurende de komende drie weekenden vinden grote wedstrijden plaats op de Amstel. Tijdens de Heineken Vierkamp op 12 en 13 maart is er een algehele vaarverbod op de Amstel. De week daarop, tijdens de Head, kan er naar verwachting op 19 maart tot 11:00 worden geroeid en op 20 maart vanaf 16:00. De week daarop is de Jeugd- Twee- en Skiffhead aan de beurt. Wellicht kan er op 26 maart vroeg in de ochtend worden geroeid. Nader bericht volgt.